Σασμός: Θα προδώσει ο Μαθιός τον Αστέρη;

Μόνο ο Μαθιός γνωρίζει το σχέδιο της Καλλιόπης για να φυγαδεύσει τον Αστέρη στο επόμενο επεισόδιο του «Σασμού».

Ο Αστέρης δεν αποφεύγει τη φυλακή στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». Το έχει αφήσει να εννοηθεί από καιρό ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Κώστας Κωστόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day» όπου είχε επισημάνει πως στο πλατό χτίζονται φυλακές.

Και η στιγμή έφτασε. Ο νεότερος γιος της Καλλιόπης θα συλληφθεί και θα τεθεί υπό κράτηση, παρά το σχέδιο της μητέρας του να τον απομακρύνει από την Κρήτη για να πάει αργότερα να τον βρει στο σημείο όπου θα έχει καταφύγει.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα σοκάρει την Καλλιόπη και θα την βάλει σε υποψίες. Πως πληροφορήθηκαν οι αρχές που βρίσκονταν ο Αστέρης. Και οι υποψίες της θα πέσουν μοιραία στον Μαθιό, ο οποίος, παρά τις υποσχέσεις του, είναι ξανά ζευγάρι με τη Βασιλική.

Όταν οι υποψίες της θα επιβεβαιωθούν, η Καλλιόπη, η οποία νιώθει μόνο μίσος για τη Βασιλική, θα ξεσπάσει την οργή της πάνω στην μητέρα του Νικηφόρου με πρωτοφανή μανία.

Στα μάτια της η Βασιλική, ως αντικείμενο του πόθου του Μαθιού, είναι η γυναίκα που την εκθρόνισε από τη θέση της στην καρδιά του γιου της και έγινε η αιτία για να ξετυλιχτούν όλα τα τελευταία γεγονότα.

Για χάρη της ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και αυτή η πράξη του ήταν η αιτία που σήμερα ο Αστέρης βρίσκεται στη φυλακή και η ίδια παραδέρνει ολομόναχη ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της.

Η Καλλιόπη, αποφασισμένη να ξαναπάρει στα χέρια της τον έλεγχο της ζωής των γιων της, θα δώσει τη χαριστική βολή και θα δρομολογήσει εξελίξεις που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ