Σασμός: Σταματά η προβολή της σειράς στο πιο κρίσιμο σημείο – Το τελευταίο επεισόδιο

Σε αγωνία σκοπεύει να μας αφήσει ο Alpha για αρκετές ημέρες, όσο αφορά τη σειρά Σασμός. Οι κατανυκτικές ημέρες πριν από το Πάσχα θα φέρουν αλλαγές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος θα δώσει την prime time της Μεγάλης Εβδομάδας σε ταινίες ανάλογου περιεχομένου.

Έτσι ο Σασμός θα κάνει μια παύση με το τελευταίο του επεισόδιο να προβάλλεται την Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου στις 21:00 και το αμέσως επόμενο να ξεκινά την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου.

Αυτό όμως που έχει φροντίσει η παραγωγή της αγαπημένης σειράς, είναι να αφήσει το κοινό σε μεγάλη αγωνία. Καθώς στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης θα είναι και το πιο κρίσιμο της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα ένα πράγμα περιμένουν διακαώς οι τηλεθεατές από τη στιγμή που ο Αστέρης έχει εξομολογηθεί εξ νέου τον έρωτά του στην Αργυρώ. Με την ίδια μετά από πολλούς ενδοιασμούς και εμπόδια, να τα παραμερίζει όλα και να δέχεται να είναι και πάλι μαζί. Το ερωτευμένο ζευγάρι της Άνω Ποριάς έχει ένα ακόμη μεγάλο μυστικό ανάμεσά τους. Το οποίο η Αργυρώ δεν αποκαλύπτει μέχρι τώρα, για να μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην προκαλέσει νέες αναταραχές στις δύο οικογένειες που έχουν σκορπίσει τον θάνατο στα μέλη τους.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από την πατρότητα του μικρού Πετρή. Η Αργυρώ έχει προσπαθήσει να το πει στον Αστέρη, αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και την κρατά από την αποκάλυψη. Οι απειλές του Παύλου Βρουλάκη είναι το κυριότερο. Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης θα αποκαλυφθούν όλα. Ο Αστέρης μπορεί να νομίζει πως δεν θα μπορέσουν εύκολα να αποκτήσουν με την Αργυρώ τα δικά τους παιδιά μετά από τη μεταμόσχευση νεφρού, αλλά θα μάθει τελικά πως αυτή η οικογένεια είχε ξεκινήσει να υπάρχει πολύ πριν από την επέμβαση.

Και στο σημείο αυτό θα τελειώσει το επεισόδιο, αφήνοντας το κοινό για μια εβδομάδα να αγωνιά για την αντίδραση του Αστέρη μπροστά στο νέο αυτό. Πως θα αντιμετωπίσει την Αργυρώ που του είχε κρύψει τόσο καιρό πως ήταν πατέρας και αν η στάση του απέναντί της θα είναι η ίδια. Άραγε το γνώριζε από πάντα και περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του να βρει το θάρρος να του μιλήσει; Κατανοούσε τους φόβους της για την ασφάλεια του παιδιού;

Δείτε το πρόσφατο τρέιλερ του Σασμού:

https://www.instagram.com/reel/CqYpOTSI4Sd/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ