Σασμός – spoiler: Το μεγάλο δίλημμα του Λευτέρη – θα σκοτώσει τον Τόλη;

Ο Θάνος Μπίρκος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τόλη στον «Σασμό» βρέθηκε χθες στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει για τις εξελίξεις στη σειρά που συνεχίζει την νικηφόρα πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτό και μόνο το γεγονός ήταν ικανό για να μας βάλει σε υποψίες για τον ρόλο του Τόλη στις επικείμενες εξελίξεις. Πως θα επηρεάσει η παρουσία του τέως συγκρατούμενου του Αστέρη στην Άνω Ποριά τις ζωές των κεντρικών ηρώων.

Οι εξελίξεις γύρω από τον Τόλη στα νέα επεισόδια του «Σασμού»

Ο Τόλης, όπως γνωρίζουμε, είναι ο θεματοφύλακας των μυστικών των συγκρατούμενων του. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο άνοιγαν τις καρδιές τους ο Καραπάνος, ο Αστέρης, ο Κώστας και πολλοί άλλοι που δεν τους γνωρίσαμε.

Από τον Κώστα ο Τόλης έμαθε το μυστικό της ταυτότητας τους δολοφόνου του Στεφανή. Από τα πάρε – δώσε των κρατουμένων γνωρίζει ποιοι είναι οι άνθρωποι που έκοψαν το νήμα της ζωής του Κώστα και ποιανού εντολές εκτελούσαν.

Η παρουσία του Τόλη στο χωριό είναι πολύ επικίνδυνη για πολλούς. Είναι επικίνδυνη για τον Μαθιό, ο οποίος όμως δεν γνωρίζει ότι ο πρώην κρατούμενος που βρήκε προσωρινή στέγη στο πατρικό του κρατάει την τύχη του στα χέρια του, και για τον Ευθύμη και τον Παύλο. Ο Ευθύμης -ας μην το ξεχνάμε- είναι ο άνθρωπος που παράγγειλε τη δολοφονία του Κώστα κατ’ εντολήν του Παύλου, ο οποίος έκανε το χατίρι της ανιψιάς του. Η σχετική αποκάλυψη απειλεί να στείλει τους πάντες φυλακή.

Ο Ευθύμης, ο οποίος διατηρεί άκρες στις φυλακές, αντιλαμβάνεται αμέσως τον κίνδυνο που διατρέχει αν ο Τόλης ανοίξει το στόμα του και η αντίδρασή του θα είναι άμεση. Θα δώσει εντολή στον Λευτέρη να βγάλει τον Τόλη από τη μέση με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Λευτέρης, ο οποίος έχει ήδη διακινδυνεύσει μία φορά να αποκαλυφθεί, δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπακούσει. Όμως, ως αστυνομικός, δεν μπορεί φυσικά να διαπράξει μια εν ψυχρώ δολοφονία μόνο και μόνο για να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του «στόχου» των ερευνών του.

Η μοναδική λύση που έχει είναι να ενημερώσει την Αιμιλία, η οποία θα αναλάβει δράση για να προστατεύσει τη ζωή του Τόλη. Η εισαγγελέας που έδωσε αγώνα για την αποφυλάκισή του, τώρα θα διατάξει τη σύλληψή του άμεσα για μια σαθρή κατηγορία.

Η είδηση της σύλληψης του Τόλη αιφνιδιάζει τον Ευθύμη ο οποίος καταλαβαίνει ότι κάποιος θέλει να προστατεύσει τον πρώην κρατούμενο. Οι υποψίες του πέφτουν φυσικά στον Λευτέρη, στον οποίο είχε επιρρίψει ευθύνες για την αποτυχία της επιχείρησης εναντίον του Αντώνη και της Μαρίνας.

Ο Λευτέρης θα μπει σε νέες περιπέτειες και κινδύνους και μαζί του θα κινδυνεύσουν η Θοδώρα και ο Μανόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ