Σασμός – Spoiler: Πώς ο Αστέρης σώζει τη ζωή του Παύλου! Ήρθε η ώρα του σασμού;

Ήρθε επιτέλους ο περιβόητος σασμός στον… Σασμό; Οι τελευταίες εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και δεν αποκλείεται να υπάρξει η μεγάλη συμφιλίωση. Στον Σασμό η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό μόνο τυχαία δεν είναι.

Κι αυτό γιατί είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του για τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου. Όπως έκανε και στην περίπτωση του Μάρκου. Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει τώρα. Αυτό θα γίνει όταν η Καλλιόπη και τα παιδιά της δεν θα αποτελούν κίνδυνο για τους Βρουλάκηδες. Ή θα φύγουν από το νησί ή θα… εξαφανιστούν.

Όμως και οι Σταματάκηδες από την πλευρά τους δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Μπορεί ο Μαθιός και κυρίως ο Αστέρης να είναι ενάντια στη συνέχιση της βεντέτας, αλλά τα ξαδέλφια τους δεν μπορούν να βλέπουν τον Παύλο να κάνει κουμάντο. Πόσο μάλλον όταν εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Βασίλη, του συζύγου της Καλλιόπης.

Τα ξαδέρφια των Σταματάκηδων, ο Νικολής και ο Δημητρός αποφασίζουν να αναλάβουν δράση ενάντια του Παύλου. Ο Παύλος πρέπει να βγει από τη μέση. Έτσι, του στήνουν ενέδρα. Το ένοχο μυστικό τους όμως το μαθαίνει ο Νικηφόρος. Και το αποκαλύπτει στον Μαθιό και τον Αστέρη. Ο τελευταίος επικοινωνεί αμέσως με τον Αντώνη και του αναφέρει τα πάντα. Του ζητάει να έρθει μαζί του για να μη χυθεί κι άλλο αίμα από αυτή τη βεντέτα.

Όλοι μαζί πηγαίνουν στα κτήματα των Βρουλάκηδων. Εκεί όπου ο Νικολής με τον Δημητρό έχουν αποφασίσει να τα καταστρέψουν αλλά να δώσουν και το τελειωτικό χτύπημα στον Παύλο. Τη στιγμή που φτάνουν ακούνε έναν πυροβολισμό και το αίμα όλων «παγώνει». Ο Αστέρης τρέχει και βλέπει τον Δημητρό έτοιμο να πυροβολήσει τον Παύλο, ο οποίος έχει πέσει στο έδαφος. Αμέσως ορμάει στον ξάδελφό του, σώζοντας τη ζωή του Βρουλάκη.

Ο Παύλος μένει άναυδος από τη στάση του Αστέρη. Ο Αντώνης συλλαμβάνει τα αδέρφια ενώ ο Μαθιός θα προλάβει τη ζημιά στα κτήματα των Βρουλάκηδων. Ο Παύλος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι τον έσωσε ένας Βρουλάκης. Μήπως αυτό αλλάξει και τη δική του στάση;

Το νέο τρέιλερ της σειράς «Σασμός»:

https://www.instagram.com/reel/ClUThKNunfX/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ