Σασμός – spoiler: Η επιστροφή που ταράζει τον ύπνο του Αντώνη Φραγκιαδάκη

Ο «Σασμός» επανήλθε στους δέκτες μας με νέα επεισόδια και ενισχυμένο καστ. Μέχρι τώρα είδαμε να κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά ο Στέλιος Μάινας (Παύλος Βρουλάκης), η Γιώτα Φέστα (Αιμιλία Ξενάκη), ο Μάνος Πετούσης (Δημήτρης Μαραθάκης) και ο Γιώργος Γεροντιδάκης (Λευτέρης Ορφανός).

Όμως, ένα πρόσωπο δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του. Μιλάμε για τον Δημήτρη Αλεξανδρή, τον πολυβραβευμένο ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από το «Λόγω τιμής» (1996-1997) ο οποίος έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το trailer δεύτερου κύκλου της σειράς.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, θα υποδυθεί στην σειρά τον Ευθύμη Φαρμάκη, τον άνθρωπο – κλειδί για την εξέλιξη της δράσης τη φετινή σεζόν.

Ο Ευθύμης Φαρμάκης είναι ο άνθρωπος που θα αναστατώσει τη ζωή των κατοίκων της Άνω Ποριάς με την άφιξή του στο χωριό και θα κάνει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να χάσει τον ύπνο του.

Παιδικός φίλος του Παύλου Βρουλάκη, ο Ευθύμης εξέτιε τα προηγούμενα χρόνια ποινή κάθειρξης για λαθρεμπόριο όπλων. Αποφυλακίστηκε και πλέον είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο χωριό.

Ο Φραγκιαδάκης είναι σίγουρος ότι ο Ευθύμης δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο της νομιμότητας ούτε τώρα. Όλος ο προηγούμενος βίος του τον πείθει ότι έρχονται φουρτούνες. Πόσο μάλλον που η επιστροφή του συμπίπτει με την επιστροφή του παλιού κολλητού του, Παύλου Βρουλάκη.

Και φυσικά ο αστυνόμος έχει δίκιο. Ο τέως τρόφιμος των φυλακών ανοίγει μπαρ στο Ρέθυμνο και από εκεί συντονίζει την παράνομη δράση του -λαθρεμπόριο όπλων και πολλά ακόμα. Συνεργός του στις παράνομες δραστηριότητές του δεν είναι άλλος από τον Παύλο Βρουλάκη, με τον οποίο μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις και κυρίως την ίδια αδιαφορία για τις επιταγές του νόμου και τη δικαιοσύνη.

Η δράση του Ευθύμη θα σημάνει συναγερμό στις αρχές και θα καταστήσει επιτακτική την ανάγκη ενισχύσεων. Αυτός θα είναι ο ρόλος του Λευτέρη Ορφανού, του νεαρού αστυνομικού που θα προσπαθήσει να διεισδύσει στα παράνομα κυκλώματα που δρουν στην περιοχή με ψεύτικη ταυτότητα και να διευκολύνει τον έργο του Φραγκιαδάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ