Σασμός: Σε κίνδυνο η Στέλλα – ποιος την απειλεί;

Η Στέλλα, όπως είδαμε από την αρχή του «Σασμού», είναι μια πολύ ικανή γυναίκα, που οι επιλογές της στον έρωτα δεν την δικαιώνουν. Μετά από τον Αστέρη, ο οποίος την άφησε την ώρα που αναζητούσαν το σπίτι που θα στέγαζε την ευτυχία τους, βρήκε για λίγο χρονικό διάστημα παρηγοριά στον Άγγελο, ακολούθησε η περιπέτειά της με τον Γεράσιμο και πλέον είναι μόνη. Οι ελπίδες της ότι ο Αστέρης θα επέστρεφε σε εκείνη μετά την απόρριψη της Αργυρώς διαψεύστηκαν οικτρά, όταν έμαθε την αλήθεια για τον δότη του νεφρού της νεαρής Βρουλάκενας.

Παρά το σοκ και την απογοήτευσή της, η Στέλλα αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Αργυρώς στο διαζύγιό της με τον Σταύρο, εν μέρει λόγω των αισθημάτων της για τον Αστέρη, τον οποίο βλέπει να βυθίζεται καθημερινά στη θλίψη του.

Όμως, οι νομικές ικανότητες της Στέλλας έχουν αποκτήσει θιασώτες και εκτός του στενού κύκλου του χωριού. Ένας γνωστός μας ήρωας της σειράς που έχει προσεγγίσει τη Στέλλα για να ζητήσει συμβουλές νομικής φύσης είναι ο Φαρμάκης, ένας άνθρωπος με ποικίλες δραστηριότητες, στο μεγαλύτερο ποσοστό παράνομες.

Η Στέλλα στα νύχια του Φαρμάκη

Η Στέλλα έλκεται από τις προκλήσεις επαγγελματικές και προσωπικές, όπως είδαμε και με την περίπτωση του βαρυποινίτη Καραπάνου. Δέχεται την πρόταση του Ευθύμη, παρά τις προειδοποιήσεις της Αιμιλίας και όχι μόνο, και αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι των «επιχειρήσεων» του αφεντικού του Μανόλη και τέως κατάδικου.

Οι ανακαλύψεις που κάνει όμως την ταράζουν και γρήγορα συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος έχει αρχίσει να την πολιορκεί και ερωτικά, είναι επικίνδυνος. Ένας άνθρωπος που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα για να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η παγίδευση της Στέλλας.

Ο Φαρμάκης έχει έναν στόχο. Να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της Ρέας στη συμπλοκή με την αστυνομία που καθοδηγούσε τότε ο αστυνόμος. Για να πετύχει αυτόν τον στόχο του πρέπει καταρχήν να μείνει ο ίδιος εκτός φυλακής.

Ο Φαρμάκης απειλεί τη ζωή της Στέλλας στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»

Το γράμμα που έχει στα χέρια του ο Τόλης συνιστά άμεσο κίνδυνο για τον Ευθύμη, αφού υποδεικνύει τον ίδιο και τα πρωτοπαλίκαρά του ως ένοχους για τη δολοφονία του στη φυλακή. Είναι επίσης πολύτιμο για τον ίδιο, ως αποδεικτικό όπλο εναντίον του Μαθιού.

Ο Τόλης έχει διαφύγει μέχρι στιγμής από θαύμα από τη δολοφονική μέγγενη του Φαρμάκη, χάρη στην παρέμβαση του Λευτέρη και πλέον γνωρίζει άριστα τον κίνδυνο που διατρέχει.
Η Στέλλα, η οποία έχει από την πλευρά της διακόψει τη συνεργασία της με το αφεντικό του Μανόλη, γνωρίζει μόνο αποσπασματικά τι συμβαίνει κι έχει προειδοποιήσει τον Τόλη να μιλήσει πριν το μυστικό που κρύβει γίνει η αιτία να χάσει τη ζωή του.

Έτσι, όταν παίρνει ένα τηλεφώνημα από τον Τόλη στο γραφείο της που της λέει να εγκαταλείψει άμεσα το σημείο, οι σειρήνες του συναγερμού ηχούν μέσα της.

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο του «Σασμού»:

https://www.instagram.com/reel/CoIi9A8o2L1/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ