Σασμός: Ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή; Ο Νικηφόρος δίνει την απάντηση

Ο Νικηφόρος, ο γιος του Στεφανή, αποκαλύπτει τις εξελίξεις στον «Σασμό».

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Νικηφόρο στον «Σασμό» μίλησε σήμερα το πρωί στο «Happy Day» για το φονικό που συντάραξε την οικογένειά του και απειλεί να αιματοκυλήσει το χωριό.

«Ο Μανολάκης δεν θα μιλήσει. Υπάρχει λόγος και η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Ο Μανόλης είναι ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου. Γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για τον Νικηφόρο και οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει, σε συνδυασμό με το ότι γενικά είναι ένα πολύ κλειστό παιδί.

Οι συνθήκες κάνουν τα πράγματα δύσκολα σε ένα παιδί ήδη κλειστό, που δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, πόσο μάλλον όταν βλέπει ότι το να ανακοινώσει αυτό που έχει δει, το οποίο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή και ίσως μια νέα βεντέτα», είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος, γιατί θα δούμε μια πολύ σημαντική σχέση να εξελίσσεται ανάμεσα σε εκείνον και τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός είναι αυτός που θα τον στηρίξει από δω και πέρα. Θα σταθεί δίπλα του σαν πατέρας».

Όσο για την ταυτότητα του δολοφόνου, αυτή δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή.
«Ο κόσμος δεν θα αργήσει να μάθει τον δολοφόνο. Ο Νικηφόρος δυστυχώς θα είναι αυτός ο τραγικός ήρωας που γενικά στη σειρά θα συμβαίνουν πράγματα τα οποία θα τα ξέρουν όλοι, ο κόσμος και οι υπόλοιποι ήρωες, εκτός από τον ίδιο.

Ο Νικηφόρος βλέπει εφιάλτες, είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Θα έχει εσωτερικό πρόβλημα. Προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά του είπε. Προσπάθησε να του πει ποιος είναι ο δολοφόνος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ