Σασμός: Ποιος είναι ο Άγγελος που θα αναστατώσει το χωριό

Η έλευση του αγροτικού γιατρού στο χωριό φέρνει συνταρακτικές εξελίξεις στις ζωές των ηρών του «Σασμού».

Μια νέα άφιξη αλλάζει άρδην τις ισορροπίες στον «Σασμό» και απειλεί να βγάλει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά.
Ο άνθρωπος που κάνει την εμφάνιση του στο χωριό δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Σωτηρόπουλο, τον νέο αγροτικό γιατρό – απάντηση στις προσευχές των κατοίκων ο οποίος όμως κρύβει μια δική του ατζέντα.

Ο Άγγελος έρχεται στο χωριό με σκοπό να μάθει ποιος πραγματικά είναι. Οπλισμένος με μια παλιά φωτογραφία στην οποία εικονίζονται τρεις νεαρές γυναίκες, ο νεαρός γιατρός σκοπεύει να σκαλίσει το παρελθόν και να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν.
Τα ίδια ερωτήματα που βασανίζουν τον Αστέρη και την Αργυρώ για τους λόγους που ξεκίνησε η βεντέτα που αιματοκύλισε το χωριό.

Ο Άγγελος, τον οποίος υποδύεται ο Θανάσης Πατριαρχέας, θα κερδίσει εύκολα την εμπιστοσύνη του χωριού και σύντομα θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Πετρή ενώ θα συνεχίζει τις έρευνές του για τις γυναίκες στην φωτογραφία και συγκεκριμένα μία από αυτές, την Ανθούλα.
Οι γυναίκες στην φωτογραφία είναι η Άννα, η μητέρα της Θεοδώρας και του Μανόλη, η Παναγιώτα, η µητέρα της Άσπας και η Ανθούλα, η γυναίκα στο μνήμα χωρίς όνομα που επισκέπτεται η γιαγιά Ειρήνη στο κοιμητήριο του χωριού.

Η δυσκολία για τον Άγγελο και όχι μόνο -ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκονται και αυτοί στο κυνήγι του μυστικού- είναι ότι τα στόματα όλων παραμένουν σφραγισμένα στο άκουσμα και μόνο του ονόματος της Ανθούλας. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν την αλήθεια, η Καλλιόπη, η μαρίνα, η γιαγιά Ειρήνη και ο παππά – Μιχάλης δεν σκοπεύον να μοιραστούν το μυστικό που στοιχειώνει τις δύο οικογένειες.

Αν πιστέψουμε τα spoilers, η ανακάλυψη που θα οδηγήσει σε πλήρη εκτροχιασμό τις ζωές όλων των ηρώων είναι ότι ο Άγγελος είναι ο εξώγαμος γιος της Ανθούλας και του Μάκου Βρουλάκη, το πατέρα της Αργυρώς και του Πετρή, ο οποίος φυγαδεύτηκε στην Αθήνα.
Ο παράνομος δεσμός ανάμεσα στον Μάρκο Βρουλάκη και την Ανθούλα Σταματάκη, η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της μετά από την γέννηση του γιου της, ήταν η αιτία που ο Βασίλης Σταματάκης, ο αδελφός της, σκότωσε τον πατέρα της Αργυρώς και του Πετρή, με όλες τις γνωστές συνέπειες για τις ζωές των ηρώων της σειράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ