Σασμός: Ποια είναι πραγματικά η Νάντια

Η Νάντια έκανε αιφνιδιαστική εμφάνιση στο Ρέθυμνο στο μαγαζί του Ευθύμη, ταράζοντας τα νερά στη σχέση του Μανόλη και του Νικηφόρου στα προηγούμενα επεισόδια του «Σασμού». Με ύφος μοιραίας γυναίκας, υπολογιστικό βλέμμα και αποφασιστικότητα η νεόφερτη θα βρει στόχο στην καρδιά του γιου της Βασιλικής, ο οποίος δεν ξέρει τι τον περιμένει αλλά και σε τι μπελά έβαλε την οικογένειά του.

Το μυστικό της Νάντιας, που το κρατάει επτασφράγιστο, είναι η ταυτότητά της. Η κοπέλα δεν βρέθηκε τυχαία στο Ρέθυμνο. Στόχος της είναι να βρει τα ίχνη ενός Μαθιού Σταματάκη, ο οποίος, υποψιάζεται, είναι ο πατέρας της.

Η συγκλονιστική ιστορία της Νάντιας Κανετάκη

Στο νέο επεισόδιο του «Σασμού» θα πάρουμε για πρώτη φορά μια γεύση από τη ζωή της Νάντιας πριν τα βήματά της την οδηγήσουν στο Ρέθυμνο. Θα τη δούμε να το σκάει από το σπίτι όπου ζει με τον πατριό της, μετά από τον θάνατο της μητέρας της όταν αυτή ήταν ακόμα πολύ μικρή.

Ο πατριός της την παίρνει χαμπάρι και της επιτίθεται. Της λέει ότι θα μείνει στο πλευρό του και θα δουλεύει τα χωράφια μέχρι να ξεπληρώσει το χρέος της προς τον ίδιο. Όπου ως χρέος εννοεί τα έξοδα που έκανε για να βάζει ένα πιάτο φαΐ στο στόμα της και ένα ζευγάρι παπούτσια στα πόδια της.

Στην στιχομυθία που ακολουθεί, που είναι πολύ σκληρή, πληροφορούμαστε ότι ο άνδρας παντρεύτηκε τη μητέρα της Νάντιας όταν αυτή βρίσκονταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το παιδί που περίμενε ήταν άλλου. Η γυναίκα πέθανε λίγο καιρό μετά και το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο έμεινε στα χέρια του πατέρα / πατριού, ο οποίος την χρησιμοποιούσε ως εργάτρια.

Όμως η κακομεταχείριση και η εκμετάλλευση δεν ήταν τα μοναδικά «αμαρτήματα» του πατριού της Νάντιας. Το βασικό ήταν ότι απέκρυψε από την «κόρη» του την αλήθεια για τον πατέρα της και μαζί κάθε πειστήριο που θα της επέτρεπε να τον εντοπίσει. Μόνο ένα γράμμα προς τη μητέρα της που βρήκε τυχαία της έδωσε ελπίδα. Και στο γράμμα αυτό ο άνδρας υπογράφει ως Μαθιός Σταματάκης.

Η Νάντια ξεφεύγει τελικά από τα χέρια του πατριού της ο οποίος πέφτει κάτω χτυπημένος.

Τα επόμενα βήματα της Νάντιας στον «Σασμό»

Η τυχαία συνάντησή της με τον Νικηφόρο, ο οποίος ήρθε να επισκεφτεί τον Μανόλη στη δουλειά του, έκανε τη Νάντια να ελπίσει ότι ίσως η αποστολή της να βρει τον Μαθιό δεν θα ήταν τόσο δύσκολη όσο είχε υπολογίσει αρχικά. Και η αλήθεια είναι πως, χρησιμοποιώντας ως μοχλό το ρομαντικό ενδιαφέρον του Νικηφόρου, η κοπέλα έφτασε πολύ κοντά στον στόχο της. Όμως, οι αδιάκριτες ερωτήσεις της κίνησαν την περιέργεια Μαθιού και Βασιλικής, η οποία δεν μπορεί να ξεχάσει την άσχημη συμπεριφορά της κοπέλας στην πρώτη συνάντησή τους.

Τελικά ο Μαθιός θα δεχτεί την «πρόκληση» της Νάντιας να συναντηθούν κρυφά. Σκοπός του είναι να μάθει τι θέλει η κοπέλα από την οικογένειά του – είναι πλέον πεπεισμένος ότι το ενδιαφέρον της για τον Νικηφόρο δεν είναι αθώο.

Τι θα αποκαλυφθεί στην συνάντησή τους θα το μάθουμε σύντομα.

Τα κοινά σημεία Νάντιας – Σεμίνας:

Η Νάντια Κανετάκη, η κοπέλα με το «σκοτεινό παρελθόν που πήρε τα μυαλά του Νικηφόρου, έχει πολλά κοινά στοιχεία με τη Σεμίνα, την αγαπημένη του Πετρή που έκανε ηρωική έξοδο από τη σειρά μετά από την εμφάνισή της στο δικαστήριο. Θύματα και οι δύο των ανδρών που ανέλαβαν την προστασία τους από μικρή ηλικία, έζησαν φυλακισμένες στα σπίτια τους μέχρι τη στιγμή που απέδρασαν.

Όπως είδαμε στην περίπτωση της Σεμίνας, το σκληρό περίβλημα έκρυβε έναν άνθρωπο βαθιά πληγωμένο που αναζητούσε ένα καταφύγιο από τον εφιάλτη που ζούσε τόσα χρόνια. Το καταφύγιο αυτό το βρήκε στον Πετρή μόνο που, για κακή της τύχη, η «κακιά στιγμή» και η επιπολαιότητα της στέρησαν τον άνθρωπο που αντιπροσώπευε γι’ αυτή μια νέα ελπίδα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Θα δούμε κάποια στιγμή την «ευαίσθητη» πλευρά της Νάντιας; Και θα είναι ο Νικηφόρος ο άνθρωπος που θα ξυπνήσει μέσα της αισθήματα άγνωστα σε αυτή;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ