Σασμός: Ο Νικηφόρος έδωσε δυνατό spoiler για τον δεύτερο κύκλο

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού αρχικά τοποθετήθηκε στις διαμαρτυρίες των συναδέλφων του σχετικά με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και την ανακοίνωση του ΣΕΗ που διαβαζόταν στις καλοκαιρινές παραστάσεις.

«Είναι απολύτως σεβαστές (αυτές οι τοποθετήσεις). Δεν ξέρω ποιος είμαι για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Είναι μια κοινή απόφαση, που αν μια παράσταση αποφασίσει να βγάλει μια ανακοίνωση, γίνεται από πλειοψηφία. Η μεγαλύτερη μερίδα των ηθοποιών συμφωνεί και περνά το μήνυμά της. Στην πραγματικότητα αυτό που έγραφε η ανακοίνωση και μοιράστηκε από το ΣΕΗ, τη διαβάσαμε και στη δική μας παράσταση. Στην ουσία αναφέρει ένας άνθρωπος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος και δεν κάνουμε κάποια υπόθεση ούτε το θεωρούμε εμείς αλλά έχει κριθεί ένοχος για βιασμό, αφήνεται ελεύθερος. Ποιος μένει μέσα στη φυλακή τελικά;».

«Αυτό είναι ένα ερώτημα κι ο καλλιτεχνικός κόσμος το μοιράζεται με τον υπόλοιπο κόσμο. Εγώ το χώρο μου δεν τον θεωρώ βρώμικο. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε μία σειρά με εξαιρετικούς συναδέλφους, συντελεστές και σκηνοθέτες». Δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας για τον Σασμό και τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

«Γυρίζουμε ωραίες σκηνές σήμερα. Πηγαίνουμε κάπως προς βεντέτα. Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται και οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του σε μια πανέμορφη στιγμή όπως ο γάμος της. Ένας γάμος που προκύπτει για τη Βασιλική από έρωτα. Όλες οι σχέσεις έχουν τις δυσκολίες τους και θα περάσουν από τα δικά τους σαράντα κύματα αλλά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται θα βρουν τον δρόμο του. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί. Ο Μαθιός είναι ο μέντοράς του. Είναι ο άνθρωπος που πήρε τη μορφή του πατέρα του, όταν ο Νικηφόρος έχασε τον πατέρα του».

Έχει ο Σασμός ξεπεράσει κατά πολύ την πλοκή του βιβλίου;

Πολλοί λένε πως ο Σασμός έχει ξεπεράσει πολύ την πλοκή του ομώνυμου βιβλίου, κάτι που ο Γιώργος Αμούτζας διέψευσε.

«Συνηθίζω να λέω, πιστέψτε μας, το ακολουθούμε το βιβλίο. Μπορεί να κάνουμε τις τροποποιήσεις μας αλλά δεν γίνεται να φύγουμε μακριά από το βιβλίο. Δεν γίνεται πράγματα που συμβαίνουν στο βιβλίο να μην συμβούν στη σειρά. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του Νικηφόρου».Ο Γιώργος Αμούτζας εξομολογήθηκε ότι περιμένει με ανυπομονησία να δει τις σκηνές με τον Τάσο Νούσια που υποδύεται τον Στεφανή που θα κάνει ένα comeback. «Θα το χαρώ πολύ να κάνουμε μαζί γύρισμα».

Για τον ρόλο του Νικηφόρου έδωσε spoiler: «Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα. Πρέπει να περάσουν τα όρια και να ξεφύγει μια κατάσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ