Σασμός: Ο Λευτέρης δίνει κρυφό ραντεβού στον Αντώνη

Οι τηλεθεατές του «Σασμού» θα βρεθούν σήμερα μπροστά σε ραγδαίες εξελίξεις.

Όπως είδαμε τις προηγούμενες ημέρες, ο Ευθύμης Φαρμάκης είναι αποφασισμένος να φέρει σε πέρας το σχέδιο εκδίκησης που έχει καταστρώσει εναντίον του Φραγκιαδάκη. Στο σχέδιο αυτό ρόλο έχουν ο Λευτέρης, ο οποίος έχει αναλάβει τη θέση του έμπιστου του κακοποιού στο πλαίσιο της μυστικής έρευνας που διεξάγει για λογαριασμό της εισαγγελέως, και η Μαρίνα. Από ως που η Μαρίνα; Όπως θα δούμε ο Ευθύμης θέλει να νιώσει ο Αντώνης τον πόνο που ένιωσε ο ίδιος όταν σκοτώθηκε η γυναίκα του.

Η θέση του Λευτέρη σε αυτή την ιστορία είναι εξαιρετικά λεπτή. Γνωρίζει πως ο Φαρμάκης δεν είναι απόλυτα πεπεισμένος για την πίστη και την αφοσίωσή του και φοβάται ότι, αν αρνηθεί κάποια αποστολή, η πραγματική ταυτότητά του μπορεί να αποκαλυφθεί. Και η Αιμιλία δεν μπορεί να τον βοηθήσει ουσιαστικά χωρίς να γίνει γνωστό ότι ο νεοφερμένος άνθρωπος της νύχτας που έξανε την καρδιά της Θοδώρας να χτυπήσει πιο γρήγορα είναι στην πραγματικότητα αστυνομικός.

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού»

Όμως, η απόφαση του Φραγκιαδάκη να «κλέψει» τη Μαρίνα για να περάσουν μαζί μερικές ημέρες μακριά από όλους, έδωσε την ευκαιρία στον Φαρμάκη να βάλει μπροστά το σχέδιό του για την εξόντωση του αστυνόμου. Η παραγγελιά που δίνει στους υποτακτικούς του είναι να κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου του εχθρού του, ο οποίος, με αυτό τον τρόπο δεν θα φτάσει ποτέ στο αεροδρόμιο. Και επιπλέον κανείς δεν θα τον αναζητήσει, αφού όλοι θα ξέρουν ότι έχει φύγει για μίνι διακοπές με την μαμά της Αργυρώς.

Ο Λευτέρης δεν μπορεί φυσικά να επιτρέψει να γίνει το κακό. Αποφασίζει, αψηφώντας τον κίνδυνο, να προειδοποιήσει τον Φραγκιαδάκη για τον κίνδυνο που διατρέχει. Του ζητάει να συναντηθούν κρυφά, σε ασφαλές σημείο, για να του μιλήσει.

Η έκπληξη του αστυνόμου είναι μεγάλη. Ο Λευτέρης κατείχε εξέχουσα θέση στην λίστα των υπόπτων που ερευνούσε για το κύκλωμα λαθρεμπορίας όπλων που δρα στην περιοχή. Αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Αντώνης και Μαρίνα θα γλιτώσουν από βέβαιο θάνατο και παράλληλα η θηλιά των αρχών γύρω από τον Φαρμάκη να σφίξει. Τι θα γίνει όμως με τα σχέδια Νικηφόρου και Μανόλη που υποσχέθηκε να χρηματοδοτήσει ο Ευθύμης;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/ClRuKJ2DLtn/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ