Σασμός: Ο αποχαιρετισμός του Γεράσιμου στην Κρήτη

Τέλος εποχής για τον Γεράσιμο στον «Σασμό». Ο υπαστυνόμος που μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή του Αντώνη και της Στέλλας πριν από δύο χρόνια περίπου έφερε σε πέρας την «αποστολή» του και πλέον τίποτα δεν τον κρατάει στο νησί. Μετά και από την εκπνοή της προθεσμίας που είχε δώσει στη Στέλλα για να αποφασίσει αν θα τον ακολουθήσει, ο γιος του Καραπάνου είναι έτοιμος για το τελευταίο «αντίο».

«Είσαι ότι πιο κοντά γνώρισα σε πατέρα» λέει στον Αντώνη στην τελευταία τους συνάντηση. Αλλά και ο αστυνόμος δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο άγουρος επιθετικός υπαστυνόμος που εισέβαλε στην καθημερινότητά του, συνοδευόμενος από πολλά ερωτηματικά, έχει πάρει τη θέση του γιου που ποτέ δεν απόκτησε ο Αντώνης.

Το τελευταίο αντίο είναι στην είσοδο της αίθουσας αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο. «Θα σε ξαναδώ ποτέ;» ρωτάει δακρυσμένη η Στέλλα. «Αν κάποτε βρω το θάρρος» είναι η απάντηση του Γεράσιμου, που επισφραγίζεται με ένα φιλί.

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο, η Μαρίνα έχει ραντεβού με τον γιατρό της Αργυρώς. Χωρίς πολλές ελπίδες μετά από τις τόσες αποτυχημένες απόπειρες να βρεθεί συμβατός δότης, δεν μπορεί να πιστέψει τα καλά νέα: ότι υπάρχει πρόθυμος δότης με υψηλό βαθμό συμβατότητας.

Μόνο που υπάρχει ένας όρος για να γίνει η επέμβαση. Να μην μαθευτεί ποτέ το όνομά του έξω από το γραφείο του γιατρού. Ο λόγος γίνεται αμέσως φανερός στην απελπισμένη γυναίκα. Ο άνθρωπος που στέκεται μπροστά της είναι ο Αστέρης.

Τι θα αποφασίσει η Μαρίνας τώρα που υπάρχει έστω και μια σπίθα ελπίδας για τη σωτηρία της Αργυρώς;

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ