Σασμός: Ο Αντώνης στριμώχνει τον Μανόλη

Ο Αντώνης και η Ντίνα δεν έχουν καμία αμφιβολία για την ενοχή του Μαθιού στην δολοφονία του Στεφανή. Αυτό είναι κάτι που οι τηλεθεατές του «Σασμού» γνωρίζουν εδώ και μήνες.

Τι κι αν τα γεγονότα που μεσολάβησαν υποχρέωσαν τον αστυνόμο να στρέψει αλλού την προσοχή του και η ομολογία του «Αμερικάνου» θόλωσε παραπάνω τα νερά; Εκείνος, από την στιγμή που βεβαιώθηκε για τη σχέση Μαθιού – Βασιλικής, είναι σίγουρος για την ταυτότητα του πραγματικού δολοφόνου. Και η αναγγελία του επικείμενου γάμου ανάμεσα στη χήρα του Στεφανή και τον Σταματάκη, απλώς επιβεβαίωσε τις υποψίες του.

Δυστυχώς για τον Μαθιό, ο «Αμερικάνος» λίγο πριν ξεψυχήσει ανακάλεσε την ομολογία του ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας. Και αυτό έλυσε τα χέρια του Αντώνης που ποτέ δεν πίστεψε το «παραμύθι» του κακοποιού.

Έχοντας τακτοποιήσει τις υπόλοιπες εκκρεμότητές του -την εξάρθρωση του κυκλώματος που έλεγχε ο Καραπάνος από τις φυλακές-, ο αστυνόμος είναι ελεύθερος πια να φτάσει στο τέλος την έρευνά του για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία ημέρα στο βουνό.

Ο πρώτος στόχος του είναι φυσικά ο Μανόλης. Ο αστυνόμος είναι σίγουρος πως ο Μανόλης γνωρίζει την αλήθεια και κρατά κλειστό το στόμα του για δικούς του λόγους. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τον στριμώξει αποφασιστικά.

Στις σκηνές που θα δούμε ο Αντώνη ρίχνει τα δίχτυα του στον γιο του Παντελή στο καφενείο του χωριού. «Πάνω που πήγαμε να ησυχάσουμε, σκοτώνεται κάποιος στη φυλακή κι η υπόθεση του Στεφανή ξανανοίγει πάλι» λέει στον νεαρό, ο οποίος χάνει το χρώμα του.

Εκτός από τον Μανόλη, μόνο ο παπάς καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει.

Θα υποχωρήσει ο Μανόλης στην επίθεση «φιλίας» του Αντώνη ή θα επιλέξει τον δρόμο της φυγής, αρπάζοντας την ευκαιρία να φύγει με υποτροφία στην Αμερική;

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο του «Σασμού»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ