Σασμός: Ο Αντώνης είναι έτοιμος για το μεγάλο «χτύπημα» στον Καραπάνο

Χρόνια ολόκληρα ονειρεύονταν ο Αντώνης Φραγκιαδάκης να βάλει στο χέρι το κύκλωμα που ελέγχει ο Καραπάνος από τις φυλακές στον «Σασμό». Αν τα καταφέρει, θα είναι η κορωνίδα της καριέρας του, αφού το συγκεκριμένο κύκλωμα έχει απλώσει πλοκάμια σε κάθε παράνομη δραστηριότητα στο νησί.

Ο αστυνόμος, μαζί με τον Γεράσιμο, κάνουν μια τελευταία επανάληψη στις λεπτομέρειες του σχεδίου που θα τεθεί σε εφαρμογή τις επόμενες ώρες ενώ αναμένουν τις ενισχύσεις από άλλα αστυνομικά τμήματα σε όλη την Κρήτη.

Εκείνη την ώρα, στο γραφείο του αστυνόμου εισβάλει η Ντίνα σέρνοντας μαζί της τον Μύρωνα. Ο νεαρός προκάτοχος του Γεράσιμου είναι ένας από τους άνδρες που έχουν επιφορτιστεί με την ενίσχυση των δυνάμεων του Αντώνη.

Η θερμή αγκαλιά του Αντώνη στον Μύρωνα και το εγκώμιο της Ντίνας φέρνουν τον Γεράσιμο σε δύσκολη θέση, ο οποίος επικαλείται κάποια υποχρέωση για να το σκάσει από το γραφείο του προϊσταμένου του.

Το φευγιό του θα εντυπωσιάσει τον Μύρωνα ο οποίος θα αναρωτηθεί αν είναι άνθρωπος αυτός ή ψυγειοκαταψύκτης ενεργειακής κλάσεως ΑΑΑ.

Είναι μόνο η σχέση ανάμεσα στους πρώην συνεργάτες που έφερε τον Γεράσιμο σε δύσκολη θέση ή έχει κάποιο δικό του σχέδιο το οποίο φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί;

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ