Σασμός – Νεκταρία Γιαννουδάκη: Τι θα συμβεί με Σοφία και Βασιλική

Οι συντελεστές του «Σασμού» βρίσκονται εδώ και κάποιες εβδομάδες σε αναβρασμό ενόψει της αποκάλυψης της κατεύθυνσης που θα πάρει η πλοκή της σειρά την επόμενη σεζόν. Και φυσικά, το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί όλους είναι ποιοι ήρωες θα μας συντροφεύουν του χρόνου και ποιοι θα βρουν άδοξο τέλος από τώρα ως το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η ηθοποιός που ενσάρκωσε με ξεχωριστή ευγένεια και αληθοφάνεια τη Σοφία, την χειραφετημένη ψυχολόγο, μητέρα της Στέλλας, που εξέπληξε τους πάντες όταν αποκαλύφθηκε ο εξωσυζυγικός δεσμός της, δήλωσε …αβέβαιη για το μέλλον.

«θα ξέρω αν θα συνεχιστεί ο ρόλος μου σε μία – δύο εβδομάδες. Θα ξεκινήσουν νέες ιστορίες, πιθανότατα θα έχουμε νέες αφίξεις. Θα ήθελα να είμαι, αρκεί να υπάρχει λόγος να υπάρχω» τόνισε.

Και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το φημολογούμενο «τέλος» της Βασιλικής από τη σειρά, είπε ότι πολλά λέγονται που ανατρέπονται την επόμενη στιγμή.

«Σεναριακά, αυτό το διάστημα γίνονται απίστευτες συζητήσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της σειράς» δήλωσε, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ