«Σασμός» – «Η γη της ελιάς»: Η μάχη της τηλεθέασης, οι «Άγριες Μέλισσες» και ο «Bachelor»

Η μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στις δύο σειρές είναι καθημερινή εν αναμονή της πρεμιέρας του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» στις 27 Σεπτεμβρίου.

«Σασμός» και «Γη της ελιάς» συνεχίζουν την προέλασή τους, δικαιώνοντας τα επιτελεία του Alpha και του Mega αντίστοιχα που επέλεξαν να επενδύσουν φέτος στη μυθοπλασία, ακολουθώντας το παράδειγμα του ΑΝΤ1 ο οποίος δικαιώθηκε τις προηγούμενες σεζόν για την επιλογή των «Άγριων μελισσών».

Όπως γίνεται φανερό από τους πίνακες τηλεθέασης, ο «Σασμός», η νέα σειρά του Alpha, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη (εκδ. Μίνωας), έχει μέχρι στιγμής το προβάδισμα ενώ ακολουθεί η «Γη της ελιάς» του Mega. Και οι δύο παραγωγές διαθέτουν πολυπρόσωπο καστ και εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φυσικό σκηνικό της Κρήτης και της Μάνης, όπου διαδραματίζονται.

Ο «Σασμός» προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη 21:00 έως 22:20 ενώ «Η γη της ελιάς» προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη 21:00 έως 22:30.
Ας δούμε λοιπόν, τι έδειξαν τα μηχανάκια της Nielsen για την χθεσινή (Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου) μεγάλη αναμέτρηση.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Σασμός 26.5%
Γη της Ελιάς 23.8%
Bachelor 17.1%
Game of Chefs 10%
Top Chef 9.2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Σασμός 24,5%
Γη της Ελιάς 18.1%
Bachelor 16%
Top Chef 9.6%
Game of Chefs 7.7%

Όπως θα παρατηρήσουμε, το «The Bachelor» με τον Αλέξη Παππά στον Alpha στέκει αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό ενώ καταβαραθρώθηκαν τα δύο μαγειρικά reality «Top Chef» και «Game of Chefs» που απέτυχαν να προσελκύσουν τους fans «MasterChef» εν αναμονή της επανεκκίνησης της εκπομπής του Star το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όλα αυτά βέβαια χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τον απρόβλεπτο παράγοντα που ονομάζεται «Άγριες Μέλισσες». Η «ναυαρχίδα» του προγράμματος του ΑΝΤ1 θα «αποπλεύσει» τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Την περσινή σεζόν οι «Άγριες Μέλισσες» στο διάστημα 14/9/2020 έως και 3/6/2021 σημείωσαν κατά μέσο όρο τηλεθέαση 29,7% στο δυναμικό κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ