Σασμός: Η Αιμιλία μεταξύ δύο πυρών – ποιοι την απειλούν

Σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου, θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού» για την εβδομάδα που διανύουμε, αφού Πέμπτη και Παρασκευή είναι αφιερωμένες στη λατρεία της στρογγυλής θεάς – ο Alpha θα μεταδώσει τους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024.

Για άλλη μια φορά, πρωταγωνιστής των εξελίξεων θα είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την εξουσία που ασκεί γύρω από τους ανθρώπους γύρω του.

Εκτός φυλακής, με πρωτοβουλία της Αιμιλίας, η οποία υπέκυψε στον εκβιασμό του για να μην πληρώσει για να εγκλήματά του ο Παύλος, νιώθει κυρίαρχος του παιχνιδιού. Η Αιμιλία είναι πλέον όμηρός του αφού, αν απαγγείλει εναντίον του κατηγορίες με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, θα βρεθεί και η ίδια μπλεγμένη.

Οι εξελίξεις την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο νέο επεισόδιο του «Σασμού»

Ο άνθρωπος που έχει αρχίσει να πλησιάζει την αλήθεια για τη σχέση Αιμιλίας – Ευθύμη είναι η Στέλλα. Η νεαρή δικηγόρος, η οποία μεγάλωσε στα γόνατα της Αιμιλίας και την είχε πάντα ως πρότυπο, υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποια συμπαιγνία ανάμεσα στον κακοποιό και την εισαγγελέα που τον καλύπτει.

Η Στέλλα, όπως είδαμε και στο παρελθόν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν μασάνε τα λόγια τους. Κατηγορεί ευθέως την Αιμιλία για την επίθεση στον Αντώνη και απαιτεί απαντήσεις για τους λόγους που ο Φαρμάκης αφέθηκε ελεύθερος.

Η Αιμιλία δεν έχει άλλο δρόμο διαφυγής από την αντεπίθεση. Όμως η δικηγόρος δεν πτοείται από τους λεονταρισμούς της εισαγγελέως και την αφήνει να καταλάβει ότι δεν θα σταματήσει αν δεν φτάσει στον πάτο του βαρελιού. Στην αλήθεια για τον λόγο που ο Φαρμάκης κυκλοφορεί ελεύθερος, σπέρνοντας τον τρόμο δεξιά αριστερά.

Την ίδια ώρα, ο Μανόλης, ο οποίος έχει συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος που έκανε παίρνοντας λεφτά από τον Φαρμάκη για να ξεχρεώσει σπίτι και καφενείο, βρίσκεται σε απόγνωση. Η μοναδική σανίδα σωτηρίας για τον νεαρό είναι η προσφορά του Παύλου να αναλάβει εκείνος το χρέος προς τον πρώην κολλητό του. Όμως και ο παύλος θα θέσει τους δικούς του όρους.

Δείτε σκηνές από το νέο επεισόδιο του «Σασμού»:

https://www.instagram.com/reel/CqEJH9Rr4qk/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ