Σασμός: Γεράσιμος και Στέλλα ζουν μια νύχτα πάθους

Η σχέση της Στέλλας με τον Γεράσιμο στον «Σασμό» συνεχίζεται μετ’ εμποδίων.

Η νεαρή δικηγόρος είχε αρνηθεί αρχικά να αναλάβει την υπεράσπιση του υπαστυνόμου, κυρίως λόγω της συμφωνίας που είχε κάνει με τον Καραπάνο. Όμως, η υπομονή και η επιμονή του, που δεν είναι μόνο επαγγελματική, έκαμψαν με τον καιρό τις αντιστάσεις της.

Ελεύθερη πλέον, μετά το τέλος της σχέσης της με τον Άγγελο, έχει αρχίσει να τρέφει αισθήματα για τον μυστηριώδη αστυνομικό που την πολιορκεί άοκνα. Του ζητάει λοιπόν να την βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό του γιου του Καραπάνου, σε αντάλλαγμα με την βοήθεια που της προσέφερε ο αρχιμαφιόζος με τη Σεμίνα.

Η αντίδραση του Γεράσιμου στην έκκληση για βοήθεια που του απευθύνει, ξυπνάει την περιέργεια της Στέλλας. Όμως η έλξη που νιώθει γι’ αυτόν σπρώχνουν τις ανησυχίες της στο πίσω μέρος του μυαλού της. Και η αποκάλυψη των κινδύνων που διέτρεξε στην διάρκεια της τελευταίας επιχείρησης της αστυνομίας για την εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας που έλεγχε ο Καραπάνος την κάνει να σηκώσει το τηλέφωνο.

Η συνάντησή τους θα εξελιχθεί απρόοπτα αφού Γεράσιμος και Στέλλα θα ενδώσουν στα αισθήματά τους και θα ζήσουν μια νύχτα πάθους. Τι τους περιμένει το πρωί;

Θα το μάθουμε σύντομα. Για τον ώρα το μόνο που ξέρουμε είναι πως η οργή του Καραπάνου για τον υπαστυνόμο είναι ασυγκράτητη. Κι επιπλέον, ο Θέμης, ο άνθρωπος που έχει επιφορτίσει ο Αντώνης για να «σκαλίσει» το παρελθόν του υφισταμένου του, κάνει μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που την μοιράζεται με τον Φραγκιαδάκη.

Δείτε σκηνές από τον «Σασμό» σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου:

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου:

https://www.instagram.com/tv/Cdq9ZASFf-L/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ