Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά απαντά αν θα είναι του χρόνου στη σειρά

Το τελευταίο διάστημα στον «Σασμό» επιφύλασσε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Στέλλας. Η δικηγόρος, την οποία γνωρίσαμε στην αρχή της σειράς στο πλευρό του Αστέρη, μετά από ένα σύντομο φλερτ με τον Άγγελο, που έληξε άδοξα όταν εκείνη ανέλαβε την υπεράσπιση του πρώην αρραβωνιαστικού της, έχει έρθει πλέον πολύ κοντά στον Γεράσιμο.

Ο νεαρός υπαστυνόμος με το σκοτεινό παρελθόν είναι ανένδοτος στην πολιορκία της Στέλλας. Όμως, η νεαρή δικηγόρος κρύβει και αυτή μυστικά. Το πιο καίριο αφορά στη συμφωνία της με τον Καραπάνο, που την βοήθησε να εντοπίσει τη Σεμίνα.

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι πολλά. Πρώτον, αν ο ρόλος της Στέλλας θα συνεχιστεί. Δεύτερον, αν το ενδιαφέρον της για τον Αστέρη, όπως εκδηλώθηκε στη δίκη, θα συνεχιστεί και αν προμηνύει την επανασύνδεση του πρώην ζεύγους.

Να δούμε τι απαντάει η Ευγενία Σαμαρά για το μέλλον του «Σασμού» σε συνέντευξή της στο Τύπος Tv:

-Πώς θα δούμε τη Στέλλα να πορεύεται μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου;

-Προσπαθεί να βοηθήσει τον Καραπάνο, του χρωστάει άλλωστε γιατί βοήθησε με τη δίκη του Αστέρη. Θα κάνει ότι μπορεί για να βρει τον γιο του, λοιπόν, που δεν ξέρει ότι είναι μπροστά στα μάτια της καθώς είναι ο σύντροφος της! Θα ζοριστεί, νομίζω! Θα της ζητηθούν πολλά πράγματα από τον Καραπάνο που θα έρθουν κόντρα με την ηθική και τη δουλειά της. Θα παρανομήσει όσο και να μην το θέλει.

-Τον Αστέρη τον έχει ξεπεράσει;

-Νομίζω κανείς δεν ξέρει, ούτε η ίδια! Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αγάπη αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει ερωτικά πλέον. Η Στέλλα, άλλωστε, θα τον ερωτευτεί τον Γεράσιμο.

-Θα τη δούμε τη Στέλλα στον δεύτερο κύκλο;

-Πού να πάει; (Γέλια). Ναι, θα είμαι και στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ