Σασμός: Η εξομολόγηση της Μαρίνας – τι φοβάται η μαμά της Αργυρώς

Μέχρι στιγμής, στα προηγούμενα επεισόδια του «Σασμού», είδαμε τη Μαρίνα να κουβαλάει αγόγγυστα στις πλάτες της το μυστικό της κόρης της για τον πραγματικό πατέρα του Πετρή. Ούτε μία στιγμή δεν την ακούσαμε να ανοίγει το στόμα της και να μιλάει για τον λόγο που πήρε την Αργυρώ και έφυγαν από την Κρήτη με συνοπτικές διαδικασίες μετά από την σύλληψη του Αστέρη. Ούτε στη γιαγιά Ειρήνη την ακούσαμε να μιλάει, αλλά ούτε και στον Αντώνη, ο οποίος, από τη θέση του, θα βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση.

Όμως, πίσω στο χωριό, η Μαρίνα νιώθει την ανάγκη να ανοίξει την καρδιά της σε κάποιον και να μιλήσει για όλα αυτά που την βασανίζουν και την κάνουν να μένει άγρυπνη τα βράδια.

Ο μοναδικός άνθρωπος τον οποίο η Μαρίνα εμπιστεύεται εκτός της άμεσης οικογένειάς της είναι η παπαδιά με την οποία τις συνδέει φιλία χρόνων. Σε αυτήν θα εξομολογηθεί την αλήθεια για τον μικρό Πετρή και τους φόβους της τώρα που η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν σε απόσταση μερικών μέτρων.

Η Κατερίνα θα προσπαθήσει να εμψυχώσει τη φίλη της. Θα της τονίσει πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι, την Αργυρώ και τον Σταύρο.

Όμως, πριν περάσουν μερικές ώρες, η Μαρίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους φόβους της. Η Αργυρώ, εμφανώς ταραγμένη, της αφηγείται τη συνάντησή της με τον Αστέρη.

Η αντίδραση της Αργυρώς αναζωπυρώνει τις ανησυχίες της Μαρίνας, η οποία αντιλαμβάνεται ενδόμυχα πως η κόρη της ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα αισθήματά της για τον Σταματάκη.

Στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε τον Αμερικανό να πέφτει νεκρός μετά από επίθεση που δέχτηκε στη φυλακή. Όμως, πριν αφήσει την τελευταία πνοή του θα αποκαλύψει πως δεν είναι αυτός ο δράστης της δολοφονίας του Στεφανή.

Η εξέλιξη θα χαροποιήσει τον Αντώνη ο οποίος είναι βέβαιος για την ενοχή του Μαθιού και θέλει με κάθε θυσία να ξανανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης.

Πως θα αντιδράσει το χωριό και ειδικά η Καλλιόπη όταν μάθει τα νέα; Και τι θα γίνει με τον Γεράσιμο που, μετά από την τελευταία επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση, έχει μπει στο μάτι του Καραπάνου; Θα κρατήσει ο Αντώνης το μυστικό της ταυτότητας του πατέρα του και πως θα είναι η σχέση τους από δω και πέρα;

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου:

https://www.instagram.com/tv/CdwHPyPlgKj/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ