Σασμός – Δανάη Παππά: Η Θοδώρα τιμωρείται

Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει στο «Happy Day» τι θα συμβεί στον «Σασμό» την εβδομάδα που μπήκε.

Οι ήρωες του «Σασμού» βρίσκονται σε αυτή τη φάση σε ένα πραγματικό σταυροδρόμι. Μπροστά τους ανοίγονται δύο δρόμοι. Του σασμού, που προτείνει ο παπά Μιχάλης και επιδιώκουν με φανατισμό ο Αστέρης με την Αργυρώ, και την συνέχισης της βεντέτας.

Και ενώ οι Βρουλάκηδες είναι στο σύνολό τους σύμφωνοι να επέλθει ο σασμός, από την πλευρά των Σταματάκηδων τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Η Καλλιόπη δεν θέλει ούτε να ακούσει οτιδήποτε θα μπορούσε στα μάτια της να «λερώσει» το οικογενειακό όνομα και ο Μαθιός δεν λέει ούτε ναι, ούτε όχι.

Τελικά, ο άνθρωπος που θα δώσει τη «λύση» με τον πιο δραματικό τρόπο θα είναι η Θοδώρα. Τυφλωμένη από τη ζήλεια και τον εγωισμό της, η κόρη του Παντελή και της Άννας θα καταγγείλει τον Πετρή ως δράστη του φονικού του Στεφανή με συνέπειες που ούτε η ίδια δεν έχει υπολογίσει. Ο Πετρής θα πέσει νεκρός χτυπημένος από σφαίρα από το όπλο του Αστέρη, του μοναδικού από τους ήρωες της σειράς που δεν είχε πιάσει ποτέ πιστόλι στα χέρια του.

Μιλώντας σήμερα στο «Happy Day» η Δανάη Παππά, η ηθοποιός που υποδύεται την Θοδώρα στη σειρά αποκάλυψε πως η ηρωίδα της θα έχει μια μεγάλη αλλαγή στα επόμενα επεισόδια. «Τιμωρείται και το συνειδητοποιεί και προσπαθεί να το αλλάξει αλλά η θεία δίκη είναι μεγάλο πράγμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε το Πετρή / Κώστα Νικούλι από τη σειρά:

https://www.instagram.com/p/CYwBOyzob_F/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ