Σασμός: Η Αργυρώ υψώνει το ανάστημά της στην Μαρίνα

Η Αργυρώ ξεκαθαρίζει στην Μαρίνα ότι δεν σκοπεύει να χωρίσει από τον Αστέρη στο νέο επεισόδιο του «Σασμού».

Στο νέο επεισόδιο του «Σασμού» που θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, η Μαρίνα προσπαθεί να βρει σημείο επαφής με την Αργυρώ και τον Πετρή που, παρασυρμένοι από τα αισθήματά τους, δείχνουν να αδιαφορούν για τους κινδύνους και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην οικογένεια.

Μετά από ένα «ανήσυχο» βράδυ που η Αργυρώ απουσιάζει από το σπίτι της, η Μαρίνα περιμένει υπομονετικά να ξυπνήσει η κόρη της για να την φέρει αντιμέτωπη με τις ευθύνες.
Όμως εκείνη είναι αμετάπειστη. Ξεκαθαρίζει στη μητέρα της ότι, αν δεν μπορεί να είναι με τον Αστέρη στο χωριό, τότε είναι αποφασισμένοι να φύγουν και να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Σοκαρισμένη από την αποφασιστικότητα της Αργυρώς, η Μαρίνα προσπαθεί να την λογικέψει επικαλούμενη τους κινδύνους που θα διατρέξει ο Πετρής, ο οποίος είναι το μοναδικό αρσενικό παιδί της οικογένειας και άρα ο στόχος μια μελλοντικής βεντέτας. Όμως η Αργυρώ το μόνο που έχει στον νου είναι ο Αστέρης και αν πονάει μετά από το ατύχημα που είχε.

Την ίδια ώρα ο Πέτρος προσπαθεί να καταλάβει τι σκέφτεται η Σεμίνα, και η Βασιλική δέχεται μια όχι και τόσο ευπρόσδεκτη επίσκεψη.
Επίσης, ο Διονύσης δίνει τις τελευταίες οδηγίες στον Κώστας για μία ακόμα παράδοση αρχαίων, χωρίς να ξέρει ότι η αστυνομία έχει πληροφορηθεί τις κινήσεις της σπείρας και είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της.

Τέλος, ο Άγγελος συνεχίζει τις έρευνές του για την βιολογική μητέρα του.

Δείτε δύο βίντεο με σκηνές από το σημερινό επεισόδιο του «Σασμού»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ