Σασμός – Αργυρώ: Γιατί αργεί το πολυπόθητο διαζύγιο με τον Σταύρο;

Για την Αργυρώ το διαζύγιο με τον Σταύρο είναι μονόδρομος, όπως έχουν καταλάβει όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του «Σασμού». Ο γάμος της ολοκλήρωσε τον κύκλο του και το μόνο που έμεινε είναι μια αμοιβαία έχθρα και έλλειψη εμπιστοσύνης. Τα τείχη που είχε υψώσει για να προστατευτεί από τα αισθήματά της για τον Αστέρη μετά από τον θάνατο του Πετρή έχουν πέσει και πλέον το μόνο που θέλει είναι μια ζωή μαζί του.

Όμως, τα εμπόδια στον δρόμο τους είναι ακόμα πολλά. Ο Παύλος κι η Καλλιόπη καταρχήν, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποτρέψουν την επανένωση του ζευγαριού, και ο Σταύρος αφετέρου.

Ο αργυροχόος επέστρεψε στο σπίτι του μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο και αναρρώνει με τις φροντίδες του πατέρα του και του Βαγγέλη. Η πικρία που νιώθει για την κατάρρευση του γάμου του παραμένει αμείωτη, όμως καταλαβαίνει πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να δώσει στην Αργυρώ το πολυπόθητο διαζύγιο που θα της επιτρέψει να προχωρήσει στη ζωή της χωρίς τον ίδιο.

Ο λόγος που ο Σταύρος συγκατατέθηκε να υπογράψει το διαζύγιο χωρίς να προσφύγει στα δικαστήρια είναι απλός. Η Αργυρώ, μέσω της Στέλλας που τον εκπροσωπεί, του έχει διαμηνύσει ότι, αν συνεχίσει με τις διεκδικήσεις του, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της έκθεσής του σε κίνδυνο.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»

Η επόμενη πράξη του δράματος θα παιχτεί στο γραφείο της δικηγόρου. Ο Σταύρος, με βαριά καρδιά, θα σηκώσει το στυλό για να βάλει την υπογραφή του στο έγγραφο που θα δώσει στην Αργυρώ την ελευθερία της. Όμως, την τελευταία στιγμή δεν θα νιώσει καλά και θα καταρρεύσει μπροστά στα έντρομα μάτια των παρευρισκόμενων.

Οι εξετάσεις θα δείξουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και θα απαιτηθεί χρόνος και υπομονή για να γίνει καλά.
Για την Αργυρώ, η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Σταύρου είναι ένα ακόμα χτύπημα της μοίρας, αφού ανατρέπει τα σχέδιά της να ζήσει με τον Αστέρη. Δίνει επίσης λαβή στον Παύλο και την Καλλιόπη, οι οποίοι θα επικαλεστούν λόγους «ευπρέπειας» για να κρατήσουν το ζευγάρι σε απόσταση.

Δείτε σκηνές από το επεισόδιο του «Σασμού» της Δευτέρας 3 Απριλίου:

https://www.instagram.com/reel/CqbN8-Roj_H/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ