Σασμός: Η απάντηση της «Βασιλικής» για το αν θα γίνει ο γάμος με τον «Μαθιό»

Ο «Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή, με τη Μαρία Πρωτόπαππα, τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Αμούτζα, αφού έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, κατέβηκε και στην Αθήνα στο Θέατρο Βράχων.

Αναμενόμενο ήταν οι συνάδελφοι των πρωταγωνιστών στον «Σασμό» να δώσουν το παρών στην παράσταση. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Μαθιός και η Βασιλική της σειράς, που έγιναν δεκτοί από το κοινό με χειροκροτήματα.

Μετά από την παράσταση οι δύο ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις στις κάμερες και στους δημοσιογράφους που περίμεναν με αγωνία να τους αποσπάσουν έστω και μία λεπτομέρεια από το φετινό φινάλε του «Σασμού» την Τετάρτη.

«Μια ολόκληρη σεζόν ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ και εμείς του έχουμε ετοιμάσει για το φινάλε κάτι πολύ δυνατό. Θα δείτε πράγματα που θα σας εκπλήξουν» είπε ο Δημήτρη Λάλος, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου που τον αποθέωση κατά την είσοδό του στο θέατρο.

«Είμαι περήφανη και για τους δύο» είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον τηλεοπτικό «τέως σύζυγό» της Τάσο Νούσια και τον «γιο» της Γιώργο Αμούτζα.

Όσο για την εξέλιξη της σειράς, η ηθοποιός δήλωσε άγνοια.

«Δεν γνωρίζω καθόλου τι μας γνέθουν οι μοίρες για τη νέα σεζόν, δηλαδή οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί μας. Ξέρω ελάχιστα πράγματα που κι αυτά ακόμα είναι υπό αίρεση και μπορεί να αλλάξουν.

Από το φθινόπωρο της περασμένης σεζόν μέχρι και τώρα που ξεκινάει η νέα σεζόν η ίδια ερώτηση μου γίνεται. Ποιο είναι το τέλος της Βασιλικής; Το βιβλίο έχει αλλάξει πάρα πολύ. Δεν είναι τα γεγονότα του βιβλίου, δεν είναι καν τα πρόσωπα ακριβώς, οι χαρακτήρες, όπως είναι στο βιβλίο και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το τέλος των ηρώων».

Τέλος, η «Βασιλική» απάντησε για το αν θα γίνει τελικά ο γάμος της με τον Μαθιό.

«Γιατί με ρωτάτε; Δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη να το δείτε;».

Δείτε αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ