Σάκης Κατσούλης για «Survivor All Star»: Δεν ξέρω και αν θα φύγω – η παραγωγή πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα

Η ημερομηνία αναχώρησης των παικτών του «Survivor All Star» πλησιάζει -απομένουν λιγότερες από 4 εβδομάδες από την στιγμή που οι «αστέρες» των προηγούμενων διοργανώσεων θα επιβιβαστούν στην πτήση τους για τον Άγιο Δομίνικο στις 2 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του «Πρωινού μας». Όμως, ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί μερικά κρίσιμα σημεία για την φετινή διοργάνωση, όπως, για παράδειγμα, ποιοι θα πάρουν μέρος. Αντίθετα, καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με αντικρουόμενες πληροφορίες. Τη μια μέρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έχει ρόλο παρουσιαστή, την άλλη δεν θα πάει καθόλου, την τρίτη θα κάνει «τιμητική» εμφάνιση για περιορισμένο αριθμό ημερών. Το ίδιο και με τον Τριαντάφυλλο. Ο τραγουδιστής έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του για καφέ στην Ατζούν Μίντια όμως απάντηση για τον αν θα τον δούμε στο παιχνίδι δεν έχουμε.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Σάκης Κατσούλης, νικητής του «Survivor 2021», εμφανίστηκε προβληματισμένος.

«Έχουν περάσει πάρα πολλοί και από casting και από ιατρικές εξετάσεις και νομίζω ότι η παραγωγή το κάνει επίτηδες για να μην ξέρουμε ποιοι θα μπούνε και για να πάρει την απόφαση τελευταία στιγμή. Έχω ακούσει για 2 Γενάρη και δεν ξέρω και αν θα φύγω» ,είπε ο παίκτης που βρίσκεται σίγουρα ανάμεσα στους 10 πιο δημοφιλείς από την πρώτη διοργάνωση έως σήμερα.

Φυσικά, αν τελικά μπει στο παιχνίδι, θα συμμετέχει μαζί με την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Το “Survivor” είναι ναρκωτικό. Δεν θα μπορούσαμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο και εμείς να είμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας. Είναι η απάντηση η πιο ειλικρινής και γι’ αυτό είπαμε και οι δύο το “ναι” χωρίς να κοιτάξουμε το οικονομικό», απάντησε για τον λόγο που θέλουν να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο παρά τις δυσκολίες που ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν.

Όσο για το ζήτημα που έχει ανακύψει με την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Σάκης Κατσούλης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. «Για εμένα η παραγωγή έπρεπε να έχει πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μια κι ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν το κάνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ