Σάκης Κατσούλης: Φιλικό με παλαίμαχους διεθνείς για την Β. Εύβοια

Με πρωτοβουλία του Σάκη Κατσούλη θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με παλαίμαχους διεθνείς, με στόχο την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας.

Ο Σάκης Κατσούλης στηρίζει τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας και διοργανώνει φιλικό αγώνα με παλαίμαχους διεθνείς.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο αγώνας θα γίνει την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου (17:00), ενώ παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές (φίλοι Σάκη Κατσούλη) και ο Α.Ο Ν. Αρτάκης θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Ν. Αρτάκης και τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.

Στο κάλεσμά του, πολλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές της «χρυσής γενιάς» του 2004 και όχι μόνο δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετάσχουν στο σημαντικό αυτό γεγονός με σκοπό να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα.

Το «παρών» θα δώσουν οι: Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Σωτήρης Κυργιάκος, Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Χαλκιάς, Μιχάλης Καψής και Θανάσης Κωστούλας, Παντελής Καφές, Τραϊανός Δέλλας, Μπρούνο Τσιρίλο, Παντελής Καφές

Η ΕΠΣ Έυβοιας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, όπως και ο Α.Ο Ν. Αρτάκης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα τους φίλους του Σάκη Κατσούλη.

ΠΗΓΗ: evima.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ