Ρούλα Κορομηλά: Τι είπε για τον «αντίπαλο» Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ για τον ανταγωνισμό που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι οι εκπομπές τους βρέθηκαν η μία απέναντι από την άλλη.

Μια από τις «εκπλήξεις» που επιφύλασσε ο Αντώνης Σρόιτερ στον Ανδρέα Μικρούτσικο στην συνέντευξη που του παραχώρησε στο χθεσινό «Tik Talk» ήταν και η βιντεοσκοπημένη «παρέμβαση» της Ρούλας Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια που κατείχε για χρόνια τα σκήπτρα στην τηλεθέαση αναφέρθηκε στην εποχή που βρέθηκαν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την προτίμηση των τηλεθεατών από ανταγωνιστικά κανάλια:

«Θα σας πω για τον Ανδρέα όταν βρεθήκαμε απέναντι ως “ανταγωνιστές”. Πολύ σκληρός αντίπαλος πρέπει να σας πω. Όλο αυτό το διάστημα που βρισκόμασταν απέναντι ο ένας στον άλλον, “τρέχαμε”», θυμήθηκε η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια κάνει μόνο σποραδικές εμφανίσεις στην TV.

Όμως, ο ανταγωνισμός τους δεν υπήρξε ποτέ προσωπικός: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όταν τον χρειάστηκα τον Ανδρέα να έρθει στην εκπομπή μου, ο Ανδρέας ήρθε πρόθυμος και θυμάμαι ότι αυτοσχεδιάζαμε και οι δύο και μπορούσαμε να μιλάμε με τα μάτια μας. Ήταν μια ωραιότατη στιγμή τηλεοπτική, η οποία άρεσε φυσικά και στους τηλεθεατές και σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ