Ρούλα Κορομηλά: Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από συχνότητα του Mega με μια μουσική εκπομπή, το «Σπίτι με το Mega».

Ήταν μια έκπληξη, ένα δώρο στους θαυμαστές της παρουσιάστριας που τους είχε λείψει, και μια ευκαιρία να ανανεώσει τη σχέση της με το κοινό που για χρόνια την έχρισε «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης.

Η επιστροφή της Ρούλας βρέθηκε όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο των συζητήσεων με την ίδια να τοποθετείται σε όλα τα θέματα που την αφορούσαν στην «επίσκεψη» που έκανε στην «Ελένη». Μετά από πάρα πολλά χρόνια οι δύο «μεγάλες κυρίες» της τηλεόρασης τα είπαν από κοντά και η εμβληματική παρουσιάστρια μίλησε για τους λόγους που την έσπρωξαν εκτός πλατό. Ανάμεσά τους και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε που την οδήγησε ένα βήμα από τον θάνατο.

Ενόψει γιορτών, η Ρούλα έκανε την πρώτη της φωτογράφηση για το περιοδικό ΟΚ! Και μίλησε σε βάθος στον Νίκο Γεωργιάδη για το αυτοάνοσο που «κουβαλάει» από το 2007 και τον τρόπο που επηρέασε την κοσμοθεωρία της.

-Όσο μεγαλώνουμε οφείλουμε να γινόμαστε σοφότεροι. Εσύ άλλαξες κοσμοθεωρία με τα χρόνια; Δυνάμωσες; Σε τι έχεις αλλάξει;

-Πώς να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες.

-Όταν αντιμετώπισες το σοβαρό αυτοάνοσο, πίστεψες ποτέ, έστω για μια στιγμή, ότι δεν θα κατάφερνες να επανέλθεις;

-Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του αλλά του έδειξα και εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του – όσο δύσκολο και αν είναι. Εύχομαι να παραμένει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά. Και, ναι, αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δεν θα καταφέρω να επανέλθω. Μέσα όμως από τον φόβο βρήκα τη δύναμη να παλέψω και να σταθώ στα πόδια μου δυνατή. Στη ζωή μου όσες φορές φοβήθηκα έμπαινα πάντα μπροστά από τον φόβο. Η ζωή είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς για αυτήν.

Ακούστε πως σχολίασαν την συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στο «Mega Καλημέρα»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ