Ρένος Χαραλαμπίδης: Η γέννησή μου ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία

Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης περιγράφει την ιστορία πίσω από την γέννησης του και γιατί θεωρήθηκε θαύμα. 

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show μίλησε χθες ο Ρένος Χαραλαμπίδης κάνοντας μία ιδιαίτερη εξομολόγηση.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν οι γονείς του για να τεκνοποιήσουν αλλά και το θαύμα της γέννησή του.

«Οι γονείς μου έκαναν προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Η μητέρα μου είπε στον πατέρα μου να χωρίσουν για αυτό το γεγονός αλλά δεν ήθελε. Ένιωθα μια αμηχανία να μιλώ για την γέννησή μου γιατί οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα.

Στην Ελλάδα τους είπαν πάλι ότι δεν θα κάνουν παιδί. Η μητέρα μου δούλευε σε ένα νοσοκομείο και κάποιες συνάδελφοί της τής είπαν για την αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου κι ότι κάνει το θαύμα σε στείρες γυναίκες. Πριν πάει, είδε ένα όνειρο με μια μαυροφορεμένη γυναίκα μπροστά από ένα κάστρο που της έλεγε εμένα ψάχνεις, έλα να με βρεις. Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι είναι αυτή και πήγε στο μοναστήρι να κάνει ένα τάμα. Μετά από αυτό πάλι δεν έπιανε παιδί κι είχε ξεχάσει το τάμα, ώσπου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν ανεμογκάστρι κι όταν έδωσα σημάδια της πραγματικής μου ύπαρξης, ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ