Ραγδαίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Μπλεγμένος με το νόμο βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο Δούκας Σεβαστός στα επεισόδια που έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Οι «Άγριες Μέλισσες», η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, κυριάρχησε και την Πέμπτη 15 Απριλίου, στην prime time, με μέσο όρο 34,1% στις ηλικίες 18-54, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 20,4 μονάδες.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη, ο Δούκας εκμεταλλεύτηκε τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω, προκειμένου να εισβάλει στο Τμήμα για να αποσπάσει το σημείωμα. Έτσι, από την πρώτη στιγμή ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το Τμήμα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Την έκνομη ενέργεια του Δούκα θα επιβεβαιώσει στους δύο άνδρες η ομολογία της Ανέτ.

Ο Δούκας περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο στόχος είναι να ανατραπεί η παραδοχή της πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα. Θα πεισθεί η Ανέτ να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημα του αδελφού της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Γραμματκός με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα βρεθεί ο Δούκας αντιμέτωπος με τον νόμο και για τον θάνατο του πατέρα του Μελέτη; Για πόσο θα κρατά η Ανέτ ένα ακόμη ένοχο μυστικό του αδελφού της κρυφό στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Παράλληλα, ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ