Ράδιο Αρβύλα: Πότε κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 – Το επίσημο trailer

Πότε ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» έχουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Δείτε το νέο επίσημο trailer.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έρχονται για ακόμη μία φορά στη τηλεόραση και επιστρέφουν στον ΑΝΤ1, ενώ αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την μεγάλη πρεμιέρα, την στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο επίσημο trailer.

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη έρχεται στη τηλεόραση τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και θα βγαίνουν 5 ημέρες την εβδομάδα, καθημερινά στις 20:00 αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις Παρασκευές, επίσης στις 20:00, με το «Βινύλιο», το οποίο θα έχει διευρυμένη διάρκεια, έως περίπου τις 21:30.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του.

Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες.

Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” και “ΒΙΝΥΛΙΟ”.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του».

Δείτε το επίσημο trailer:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ