Η πονηρή ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Ο Λιάγκας έχει ακόμα Covid;»

Την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απασχόλησε σήμερα το θέμα της μετακίνησης της Φαίης Σκορδά σε άλλο κανάλι.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης θητείας στον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια του «Πρωινού» δεν κατέληξε σε συμφωνία με το κανάλι για την ανανέωση του συμβολαίου της και έτσι, από το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, είναι ελεύθερη.

Τα κανάλια που τη διεκδικούν είναι ο Σκάι και το Star –αυτά έχουν γίνει γνωστά- τα οποία έχουν υποβάλει τις προτάσεις τους και περιμένουν το πράσινο φως από τη Φαίη για την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Βέβαια, όπως επισήμανε σήμερα ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στη «Super Κατερίνα», μια ενδεχόμενη μετακίνηση της παρουσιάστριας στον Σκάι, προσκρούσει στον σκόπελο Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου, αν πιστέψουμε τα όσα έχουν γίνει γνωστά τον τελευταίο μήνα, έχει συμβόλαιο με τον Σκάι για την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής 12:00 με 2:00.
Αυτό σημαίνει πως, αν η Φαίη Σκορδά αναλάβει τη ζώνη 9:00 με 12:00 όπως επιθυμεί, τη ζώνη που έως τώρα φιλοξενούσε τους «Αταίριαστους», τότε είτε θα έχουμε ένα πεντάωρο συνεχόμενης ψυχαγωγίας, είτε ο Σκάι θα πρέπει να αθετήσει το συμβόλαιό του με την Μαρία Μπακοδήμου. Και, φυσικά, μένει να δούμε τι θα συμβεί με τους «Αταίριαστους».

«Οπότε γεννιέται το ερώτημα ποιοι είναι αυτού που διακινούν το σχετικό σενάριο και σε τι αποσκοπούν» επισήμανε το Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ο Λιάγκας έχει ακόμα Covid;» αναρωτήθηκε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, αφού ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ ο συνεργάτης της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ