«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Ο σεφ που του στέρησε τα 100.000 ευρώ

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» παραλίγο να δώσει σήμερα τα πρώτα του 100.000 ευρώ, όταν ο παίκτης έφτασε μια ανάσα πριν την τελευταία ερώτηση.

Ο Στέλιος Αλεπουδέας ήταν ένας ήρεμος και σταθερός παίκτης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να τον ψυχολογήσει και τον ρώτησε ποια είναι τα συναισθήματά του για το παιχνίδι και ο ίδιος είπε πως όσο μένει στο παιχνίδι χαλαρώνει.

Δήλωσε έτοιμος για τις επόμενες τέσσερις ερωτήσεις για να διεκδικήσει τις 100.000 ευρώ.

Προσπάθησε και κατάφερε να φτάσει στην προτελευταία ερώτηση. Στην οποία είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τέσσερις πολύ γνωστούς και διακεκριμένους σεφ, αυτόν με τα περισσότερα αστέρια Michelin.

Ο παίκτης δήλωσε πως δεν είναι καθόλου στο πεδίο των γνώσεών του η ερώτηση αυτή. Τότε θα έπρεπε να ρισκάρει και να απαντήσει τυχαία ένα από τα τέσσερα ονόματα που του δόθηκαν για να επιλέξει.

Βέβαια το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο για να απαντήσει στην τύχη ο Στέλιος Αλεπουδέας.

Είχε καταφέρει να φτάσει στα 20.000 ευρώ. Και μια λανθασμένη απάντηση θα του στερούσε 15.000 ευρώ και θα έφευγε από το πλατό του Εκατομμυριούχου μόνο με 5.000.

Στο σημείο αυτό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να διαλέξει αν θα απαντήσει ή θα σταματήσει και θα φύγει από το παιχνίδι με 20.000 ευρώ.

Μετά από τη δήλωση του παίκτη πως σταματά σε αυτή την ερώτηση, ο παρουσιαστής του ζήτησε να πει ποιον σεφ θα διάλεγε αν συνέχιζε στον Εκατομμυριούχο. Και η απάντηση που πήρε ήταν τελικά η σωστή! Διάλεξε τον Αλαίν ΝΤουκάς που έχει μέχρι τώρα 20 αστέρια MIchelin στο ενεργητικό του.

Η αγωνία έφτασε στα ύψη στον Εκατομμυριούχο

https://www.instagram.com/p/Ci-gmhFPWtR/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ