«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Περιστέρα, Γιάννης, Μελίνα και Αρίστος είναι οι νικητές της τηλεθέασης

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος;» αυτή την Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 21:00 φέρνουν γέλιο στους τηλεθεατές αλλά και ικανοποίηση στον ΑΝΤ1. Όσα συμβαίνουν στις ζωές των Παπαδόπουλων, φαίνεται πως έχουν βρει ανταπόκριση από τους τηλεθεατές. Αφού κάθε Δευτέρα και Τρίτη η Μελίνα με τον Αρίστο και η Περιστέρα με τον Γιάννη έχουν καταφέρει το αξιοπρεπέστατο και διόλου ευκαταφρόνητο 9% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης.

Μια κωμική σειρά αξιώσεων με ένα πολύ καλό καστ ηθοποιών κονταροχτυπιέται δύο ημέρες την εβδομάδα με το Survivor All Star, το Masterchef 2023, τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς που προβάλονται την ίδια. Οι Παπαδόπουλοι τρίζουν κάθε εβδομάδα τα δόντια στις ναυαρχίδες των ανταγωνιστικών καναλιών. Παράλληλα σκορπούν γέλιο ανάμεσα σε βεντέτες, δολοφονίες , αλλά και αγωνιστικά races και δημιουργικά πιάτα.

Αυτή την εβδομάδα με δύο νέα κωμικά επεισόδια φέρνουν και πάλι το γέλιο στις οθόνες. Το εξοχικό της Μελίνας καταρρέει, αλλά αυτό τελικά δεν νοιάζει κανέναν στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Στο επεισόδιο της Δευτέρας: Όλοι προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στο εξοχικό της Μελίνας, ενώ δεν λείπουν και οι εντάσεις μεταξύ της Μελίνας και της Περιστέρας. Ο Γιάννης ψάχνει τρόπο να διορθώσει όλες τις βλάβες του σπιτιού, ο Θάνος ψάχνει τρόπο να συνδέσει την πολυαγαπημένη τους Ραφαέλα και η Μελίνα ψάχνει τρόπο να ανεβάσει λίγο το βιοτικό τους επίπεδο, αλλά θα αναγκαστεί μέχρι και να κάνει μπάνιο με κατσαρολάκια με ζεσταμένο νερό! Ο Αρίστος από την άλλη, που μένει στο τροχόσπιτο απέναντι, ψάχνει τρόπο να έρθει ξανά κοντά με την οικογένειά του και κυρίως με την Μελίνα, η οποία όμως παραμένει ανένδοτη. Έτσι, θα τους καλέσει όλους για μπάρμπεκιου και εκεί ο Γιάννης και ο Θανάσης θα οργανώσουν ένα από τα φαεινά τους σχέδια για να φέρουν τη Μελίνα πάλι κοντά στον Αρίστο… Αυτό που φαίνεται είναι πως το μεγάλο ατού του Αρίστου απέναντι στην Μελίνα είναι… η τουαλέτα του τροχόσπιτου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης: Δεν φτάνει που τίποτα στο εξοχικό της Μελίνας δεν λειτουργούσε κανονικά, τώρα έχει χαλάσει και η τουαλέτα! Οπότε όλοι, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας που δεν έχει χειρότερο, αναγκάζονται να πέσουν στην ανάγκη του Αρίστου για να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο του τροχόσπιτου. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο Γιάννης καθυστερεί επίτηδες όλες τις επισκευές στο εξοχικό για να φέρει ξανά κοντά τον Αρίστο με την Μελίνα. Στο μεταξύ, ο Παύλος και η Λίλα νομίζουν ότι ο Αρίστος θα κάνει επιχειρηματικό άνοιγμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν τι ακριβώς σχεδιάζει. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι σύντομα θα καταφθάσει και ο πατέρας της Μελίνας, ο Εμμανουήλ Μυρτιώτης, με τον οποίο η Μελίνα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και από τον οποίο θέλει πάση θυσία να κρύψει τη γενικότερη διάλυση της ζωής της. Η λύση είναι μία. Να βρουν τρόπο να επιστρέψουν προσωρινά στη βίλα, για να τον φιλοξενήσουν εκεί… Έτσι, τόσο ο Αρίστος όσο και η Μελίνα θα προσεγγίσουν τον ανένδοτο Ράμο για αυτή την παραχώρηση, αλλά ακόμα κι αν τελικά τα καταφέρουν, υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα: η βίλα φυσικά θα πρέπει να έχει και υπηρετικό προσωπικό.

Το νέο τρέιλερ της σειράς:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ