Πηνελόπη Πλάκα, Σοφία Παυλίδου, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης στο «The 2Night Show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μυείται στα μυστικά της ποντιακής λύρας, ανακαλύπτει τις χαρές της ζωής στη «Φάρμα» και ρίχνει μια ματιά στα παρασκήνια της σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου που περνάει σήμερα την είσοδο του «The 2Night Show» για να μας δώσει μια γεύση της ζωής στα γυρίσματα της κωμικής σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Η ηθοποιός μιλάει για τη χαρά που της δίνει η δουλειά και εξομολογείται πως φλέρταρε με την κατάθλιψη και τους τρόπους που επιστράτευσε για να ανταπεξέλθει στην καραντίνα. Τέλος, αναφέρεται στον σύντροφό της και εξομολογείται το σχέδιό της να γίνει σύντομα σύζυγος και μητέρα.

Ακολουθεί η Σοφία Παυλίδου που, στην πρώτη επίσκεψή της στο «The 2Night Show» φέρνει μαζί της ένα απόκομμα από εφημερίδα που τη συνδέει με τον Γρηγόρη.
Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, και περιγράφει πόσο καλύτερη είναι η σχέση τους μετά το διαζύγιο. Επίσης, αναφέρεται στη συμμετοχή της στην «Φάρμα» και αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν σε οικειοθελή αποχώρηση. Τέλος, μιλάει για το περιστατικό βίας που της συνέβη, πριν από τρία χρόνια στο θέατρο, αλλά και για τα πολλά μηνύματα συγνώμης που έχει δεχτεί, επειδή δεν εισακούστηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Την εκπομπή κλείνουν οι αδελφοί Τσαχουρίδη. Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, με καταγωγή από τη Βέροια, που έχουν κατακτήσει την Ελλάδα και το εξωτερικό, μιλούν για το ποντιακό DNA που τους οδήγησε στον δρόμο της ποντιακής λύρας και του ποντιακού τραγουδιού. Επίσης, αναφέρονται στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσο ζούσαν στο Λονδίνο. Πώς κατάφεραν να τραγουδήσουν με τον Cat Stevens και τον Boy George; Πώς προέκυψε η προσωπική ακρόαση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ από τον πρίγκιπα Κάρολο;

Τέλος, με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας και μιας κιθάρας, ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος τραγουδούν ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής και μας ταξιδεύουν με τη φωνή τους.

#The2NightShow

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ