Πέτρος Λαγούτης: Η απεξάρτηση από τον τζόγο και το spoiler για το «Έτερος Εγώ»

«26 Σεπτεμβρίου 2018 που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Λαγούτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Πέτρος Λαγούτης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά «Ήλιος», για τον ρόλο του στο «Έτερος Εγώ» ενώ εξομολογήθηκε τον μεγάλο προσωπικό αγώνα απεξάρτησης που έδωσε από τα τυχερά παιχνίδια.

«Γιορτάζω τα γενέθλια μου δυο φορές το χρόνο»

«Κάθε χρόνο γιορτάζω δύο φορές. Έχω δύο γενέθλια γιατί έχω ξαναγεννηθεί. Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ για να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια.

Πρέπει κάποιος να το θέλει και να είναι έτοιμος να το κάνει. Για να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα μέσα σου. Μου πήρε 26 μήνες για να απεξαρτηθώ. Το παλεύεις και ξανακοιτάς τη ζωή σου με άλλο τρόπο.

Θα υποφέρεις αλλάζοντας πράγματα που έχεις μάθει λάθος. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα. Έρχονται ασταμάτητα σα να σε βλέπει μια ανώτερη δύναμη και να σε επιβραβεύει. Θέλει υπομονή» είπε χαρακτηριστικά.

Η γνωριμία με τον Τσαφούλια και το Spoiler για το «Έτερος Εγώ»

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε μάλιστα τον τρόπο που γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια.

«Βαριόμουν να πάω στην πρεμιέρα της ταινίας του Τσαφούλια. Δεν ήξερα τι ήταν, είχα λάβει την πρόσκληση και βαριόμουν. Με έπεισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου να πάμε στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ. Όταν πήγαμε της λέω “καλά με έφερες να δω ελληνικό αστυνομικό»; Μου λέει πρόσεξε τι λες γιατί κάθεται δίπλα σου ο σκηνοθέτης. Της λέω δεν με νοιάζει και κάθισα βαριεστημένος να το δω.

Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Στο τέλος είπα στον Τσαφούλια «Δεν με ξέρεις αλλά ο, τι κάνεις εγώ έρχομαι για ένα πέρασμα, να κάνω τον κομπάρσο». Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο.»

Στη συνέχεια έδωσε και ένα μικρό spoiler. «Tον Οκτώβρη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο και ανυπομονώ να διαβάσω τα σενάρια. Υπάρχει και κάποιος πάνω από το ”ερπετό”»! Στην ερώτηση, πάντως, για το αν τον ξέρουμε η απάντησή του δεν ήταν ξεκάθαρη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ