Περρής – Τεργιάκης – Πετρογιάννη: Ακούγαμε στις ενημερωτικές εκπομπές ότι μας είχαν απεγκλωβίσει

Ο Βαγγέλης Περρής, ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη περιγράφουν ώρες αγωνίας στην Αττική Οδό και πως τελικά «απέδρασαν» χωρίς καμία βοήθεια.

Την περιπέτειά τους στην Αττική Οδό χθες, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, περιέγραψαν σήμερα στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο Βαγγέλης Περρής, ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη, συνεργάτες του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Βαγγέλης Περρής περιέγραψε αγανακτισμένος το χρονικό της οδύσσειας των συντελεστών της εκπομπής.

Σύμφωνα με την αφήγησή του, ο ίδιος και μερικοί ακόμα συνεργάτες επιβιβάστηκαν στο βανάκι των στούντιο Κάππα, τα οποία απέχουν περίπου μισό χιλιόμετρο από τα διόδια της Αττικής Οδού για να μεταβούν στον σταθμό της Κάντζας από όπου θα έπαιρναν τον προαστιακό με κατεύθυνση τον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Το στενό δρομάκι που συνδέει τα στούντιο με την Αττική ήταν καθαρό αφού το στούντιο είχε την πρόνοια να διαθέτει γκρέιντερ.
Φτάνοντας στην είσοδο της Αττικής Οδού, στα διόδια, ο οδηγός του βαν ρώτησε αν ο δρόμος ήταν καθαρός και έλαβε καταφατική απάντηση. Όμως, τριακόσια μέτρα πιο πέρα, το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Μετά από 3 ώρες κατά τις οποίες τα τηλέφωνα της Αττικής Οδού δεν απαντούσαν και οι πληροφορίες που έπαιρναν ήταν ότι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο και ότι το πρόβλημα ήταν μια νταλίκα που είχε διπλώσει στο ύψος του Alpha, δηλαδή πίσω από το σημείο στο οποίο βρίσκονταν, και ενώ βοήθεια δεν φαίνονταν από πουθενά και σε καμία μορφή, οι επιβαίνοντες στο βαν αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν και να περπατήσουν στα χιόνια μέχρι το ύψος του σταθμού όπου πήδηξαν πάνω από το προστατευτικό στηθαίο για να προσεγγίσουν την αποβάθρα.

Σε όλο αυτό το διάστημα πληροφορούνταν από τις ενημερωτικές εκπομπές των διαφόρων ραδιοφωνικών σταθμών ότι βρίσκονταν σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και ότι οι οδηγοί και επιβαίνοντες στα οχήματα απομακρύνονταν, ενώ παράλληλα δεν είχαν καμία οδηγία για τις στοιχειώδεις προφυλάξεις που έπρεπε να λάβουν.

Ακόμα χειρότερη ήταν η κατάσταση όπως την έζησε η Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία παρέμεινε επί τόπου παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της μέχρι μετά τα μεσάνυχτα.

Ακούστε πως περιγράφουν οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 τα όσα έζησαν χθες Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στην Αττική Οδό:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ