Πεφταστέρι: Τι θα δούμε στη νέα σειρά του Χάρη Ρώμα

Η νέα σειρά με την οποία ο Χάρης Ρώμας εγκαινιάζει την συνεργασία του με το Mega θα αποτελέσει έκπληξη για τους ένθερμους φίλους του πρωταγωνιστή και σεναριογράφου.

Δημιουργική και επαγγελματική στροφή είναι έτοιμος να κάνει ο Χάρης Ρώμας. Μετά από τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος και στενός συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής πήρε μεταγραφή για το Mega από τη συχνότητα του οποίου θα τον απολαύσουμε σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Και παρότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του καναλιού – ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο MYtv δήλωσε σίγουρος κατά 99,999% ότι η σειρά θα φιλοξενείται από το MEGAλο κανάλι- το στόρι – κορμός της σειράς είναι πλέον γνωστό.

Με αφετηρία το 1960, η σειρά παρακολουθεί τις ζωές μιας ομάδας ανθρώπων του ελληνικού σινεμά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Λαμπεροί πρωταγωνιστές, ταπεινοί καρατερίστες και κομπάρσοι, τεχνικοί, αμπιγιέρ, φωτιστές, σκηνοθέτες και παραγωγοί συνθέτουν τον παράδοξο κόσμο της σειράς που φέρει προσωρινά τον τίτλο «Πεφταστέρι».

Το σενάριο υπογράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά και πρόκειται για μια φιλόδοξη -και ακριβή- παραγωγή που παντρεύει το γέλιο με τη συγκίνηση και το νουάρ στοιχείο.

Το πολυπληθές καστ αποτελούν νεαροί ηθοποιοί, άγνωστοι στο ευρύ κοινό, ενώ βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή της Τζόυς Ευείδη και του Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Ο Χάρης Ρώμας θα κρατάει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ θα υπάρχουν και πολλά γκεστ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ