Παύλος Χαϊκάλης: Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση της επιστροφής του στο θεατρικό σανίδι, ο Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει οριστικά τη σκηνή.

Η είδηση της επιστροφής του Παύλου Χαϊκάλη στο σανίδι τη θεατρική σεζόν που διανύουμε έπεσε σαν «βόμβα» την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, και φυσικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Μάλιστα, ο Γιάννης Ζουγανέλης χαρακτήρισε την παράσταση «αρπαχτή», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την άποψη -αναφερόμενος σε συνάδελφο του Χαϊκάλη που ενεπλάκη και αυτός σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης- ότι θα μαζευτεί ο κόσμος και θα πετάει γιαούρτια.

Τελικά, σήμερα, σε επικοινωνία του με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικά από την υποκριτική.
Υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής, ο Παύλος Χαϊκάλης γνωστοποίησε ότι, μετά το τέλος των παραστάσεων της επιθεώρησης όπου πρωταγωνιστεί δίπλα στον Γιάννη Φλωρινιώτη, θα αποσυρθεί.

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Και αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε.

Και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου πρόσθεσε πως ο ηθοποιός μάλλον θα γυρίσει στο χωριό του.

Δείτε τι δήλωσε ο ηθοποιός στη «Super Κατερίνα»:

Δείτε πως σχολίασαν χθες την είδηση της «επιστροφής» Χαϊκάλη στο «Πρωινό»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ