Παυλίνα Βουλγαράκη: Η σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι της όταν ήταν 13 χρονών

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τραύμα που της άφησε η τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι της και τις αντιδράσεις της στην εμπειρία που επισκίασε την εφηβεία της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την Παυλίνα Βουλγαράκη για μια συζήτηση από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο βάρος που σήκωσε στην εφηβεία της ως κόρη γνωστού πολιτικού και περιέγραψε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις της στο τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι της

«Αυτές τις τόσο φωτεινές ημέρες δεν τις θυμάμαι επειδή όταν ήμουν κάπου 13 – 14 είχε γίνει μια σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και είχε βασικά καεί. Οπότε στην εφηβεία μου για ένα χρόνο και παραπάνω εμείς δεν είχαμε σπίτι. Γιατί είχε γεμίσει φωτιές» θυμήθηκε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία περιέγραψε τις στιγμές πανικού που έζησε.

«Επειδή έχω πάντα είχα ένα θέμα με τον ύπνο – δεν κοιμόμουν- ήμουν αυτή που ανακάλυψε τη φωτιά. Ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος κι ήμουν εγώ με τη μικρή μου αδελφή που ήτανε τότε δύο μηνών και τον Διονύση και τον Αποστόλη και τη μητέρα μου, οπότε τις λαμπρές αυτές εποχές εγώ τις είχα συνδυάσει με ένα τραύμα, ότι ξυπνάςκαι το σπίτι σου είναι γεμάτο φωτιά και υπήρχε ένας φόβος. Οπότε δεν τον ένιωσα αυτό το φως τόσο πολύ γιατί επισκιάστηκε από αυτή την εμπειρία» αφηγήθηκε.

Και συνέχισε κάνοντας έναν απολογισμό εκείνης της εμπειρίας και του τρόπου που διαμόρφωσε το ποια είναι σήμερα.

«Όταν ο κόσμος άρχισε να είναι θυμωμένος, δεν μπορούσα να καταλάβω -τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν θυμωμένος, και μαζί μου ακόμα που δεν έχω καμία σχέση. Τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω. Τότε με έπνιγε το δίκιο μου. Με πλήγωνε πάρα πολύ. Ήμουν πολύ αντιδραστική. Ενώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη -από πιτσιρίκι μου άρεσε το Βούλγαρη- λέω όχι, θα είμαι Παυλίνα Βουλγαράκη. Γιατί ό,τι και να γίνει, αυτή είμαι. Ήμουν κι εγώ θολωμένη γιατί ήταν άδικο να θυμώνουν οι άνθρωποι μαζί μου. Οπότε, μια προκατάληψη τη βίωσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Παυλίνας Βουλγαράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ