Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Mega: Λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τον Αντώνη Ρέμο και την Ρούλα Κορομηλά

Η καλύτερη τηλεοπτική πρόταση για την παραμονή πρωτοχρονιάς, την αλλαγή της χρονιάς, μιας χρονιάς που φεύγει και έρχεται με αισιοδοξία η νέα, είναι στο MEGA. 

Αντώνης Ρέμος παραμονή πρωτοχρονιάς 2021 Mega

Ένα  λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τον αξεπέραστο Αντώνη Ρέμο και τη μοναδική Ρούλα Κορομηλά ξεκινάει αύριο στις 21:50 και είμαστε όλοι καλεσμένοι για να μοιραστούμε συναισθήματα μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια και να υποδεχτούμε με αισιοδοξία ό,τι καινούργιο έρχεται. 

Αντώνης Ρέμος παραμονή πρωτοχρονιάς 2021 Mega

Ο Αντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής όλων συμπράττει με την πιο σημαντική παρουσιάστρια της ιδιωτικής τηλεόρασης, τη Ρούλα Κορομηλά, σε ένα πρόγραμμα στο Mega, με μουσική, εκλεκτούς φίλους, ελπίδα, αισιοδοξία και εκπλήξεις. O Αντώνης Ρέμος ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει με την κρυστάλλινή του φωνή όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, μας γεμίζει συναισθήματα και μας συντροφεύει σε ένα ξεχωριστό βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς που κανείς δε θα είναι μόνος του. Καλεσμένος του και ο Κώστας Μακεδόνας που μαζί θα τραγουδήσουν κλασικά και αγαπημένα τραγούδια. Η Ρούλα Κορομηλά συνοδοιπόρος στο μουσικό αυτό ταξίδι σφραγίζει με τη ξεχωριστή της παρουσία τη βραδιά.  

Το 2021 θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για έναν υπερτυχερό τηλεθεατή που θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο PREMIUM URBAN SUV, το νέο DS3 CROSSBACK, αξίας 22.400€ κατά τη διάρκεια της εκπομπής.  

Αντώνης Ρέμος παραμονή πρωτοχρονιάς 2021 Mega
Αντώνης Ρέμος παραμονή πρωτοχρονιάς 2021 Mega
Αντώνης Ρέμος παραμονή πρωτοχρονιάς 2021 Mega

Αυτή η βραδιά θα είναι σίγουρα ένα πάρτι που όλοι θα θυμούνται. Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά από τη συχνότητα του MEGA δημιουργούν τη μεγαλύτερη παρέα με τους τηλεθεατές και θα ευχηθούν όλοι μαζί το 2021 να είναι μια χρονιά καλύτερη, πιο αισιόδοξη και ελπιδοφόρα αφού αυτή που αποχαιρετάμε είχε τελικά «…στιγμές που η αλήθεια έμοιαζε ψέμα».  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ