Πάνος Μουζουράκης: Δεν θέλω παιδιά – ας μείνουν τραγούδια μου πίσω

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τoν ρόλο της δημιουργίας στη ζωή του και την οικογένεια που δεν έκανε.

«Γεννήθηκα μπερδεμένος» είπε ο Πάνος Μουζουράκης στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο αναφορικά με το νέο του τραγούδι «Μπερδεμένος», σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο τραγουδοποιός, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», απάντησε και στο ερώτημα «πώς συστήνεται;» του δημοσιογράφου.
«Αποφεύγω να συστήνομαι. Δεν έχω σπουδάσει ηθοποιός, ούτε έχω βγάλει μουσική, οπότε συστήνομαι τυχερός» είπε και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιδιώκει μια καριέρα στο εξωτερικό.

«Αν μου πεις να πάμε Αμερική για διακοπές, θα σου πω βαριέμαι. Αν μου πεις πάμε Αμερική να δημιουργήσουμε κάτι, τότε ναι. Μπορεί να έχει κάτι το ματαιόδοξο να θες να αφήσεις πίσω το αποτύπωμά σου, αλλά από την στιγμή που δεν έχω παιδιά, ας μείνουν τα τραγούδια μου πίσω και να μην ξεχαστώ», είπε ο Πάνος Μουζουράκης στην κάμερα, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η οικογένεια και τα παιδιά δε είναι κάτι που επιδίωξε ποτέ,

«Τώρα για οικογένεια σκέφτομαι ότι είμαι 41 στα 42 κι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία και δεν θέλω παραπάνω ευθύνες» είπε.
Και πρόσθεσε: «Έχω μια θεωρία ότι για να κλείσεις εδώ πάνω τον κύκλο σου, πρέπει να έχεις κλείσει όλες τις δουλειές σου εδώ πίσω. Αν έχεις παιδιά, πρέπει να τα περιμένεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ