Πάνος Μουζουράκης: Η «ομολογία» της μητέρας του για το χαστούκι που του έδωσε

Η μητέρα του Πάνου Μουζουράκη μίλησε για τον γιο της σε βίντεο που προβλήθηκε στην διάρκεια του χθεσινού «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μια «αθέατη» πλευρά του χαρακτήρα του Πάνου Μουζουράκη αποκάλυψε η μητέρα του που μίλησε γι’ αυτόν στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης που παραχώρησε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του γιού της όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός, η μητέρα του θυμήθηκε μια παλιά «κακή» συνήθεια του γιου της και τον τρόπο που βρήκε για να τον βάλει στη θέση του.

«Κάποιες φορές σαν να λιποθυμούσε και με λαχταρούσε αυτό το πράγμα εμένα οπότε κάποια στιγμή ρώτησα τον γιατρό και μου είπε “κοίταξε μήπως το κάνει από νεύρο, αν έχει ένα παιχνίδι και του το πάρει ο άλλος μήπως κάνει πάλι το ίδιο”. Και πραγματικά το δοκίμασα αυτό, κάποια μέρα κρατούσε την αρμόνικα και του έπεσε και του την πήρε ο μεγάλος κι αμέσως λιποθύμησε. ”Α, έτσι είσαι λέω;” Του ‘δωσα ένα χαστουκάκι και συνήλθε κι από τότε ήταν όλα καλά» είπε στην κάμερα η μητέρα του Πάνου Μουζουράκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ