Πάνος Μουζουράκης: Έγινε «μαφιόζος» στην Ισπανία

Από το Χόλυγουντ και το «Mamma Mia», στην Ισπανία… Το ταλέντο του Πάνου Μουζουράκη συνεχίζει να ταξιδεύει και να αναγνωρίζεται πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Την άνοιξη του 2021, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στη Μαδρίτη για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Nasdrovia», στην οποία υποδύεται τον Ringo, έναν επαγγελματία εκτελεστή, τρομερά αλαζόνα που ονειρεύεται να γίνει «πρώτο βιολί» στη δουλειά του. Προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, ο Ringo μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, κάτι που μαρτυρά ότι ο ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του πολυπράγμονα και πάντα ανατρεπτικού Πάνου Μουζουράκη.

Panos Mouzourakis Ringo 1

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημιουργοί της σειράς Miguel Esteban, Luismi Pérez & Sergio Sarria εντυπωσιάστηκαν τόσο από το υποκριτικό ταλέντο του, που προσάρμοσαν τον ρόλο πάνω στον χαρακτήρα του και τον μεγάλωσαν για χάρη του.

Όπως είχε δηλώσει ο Πάνος Μουζουράκης, ο εν λόγω ρόλος ήταν μια εξαιρετική υποκριτική πρόκληση για τον ίδιο, καθώς ο χαρακτήρας του μιλάει τρεις γλώσσες: ισπανικά, ρωσικά και αγγλικά.

Η ιστορία της σειράς ακολουθεί δύο δικηγόρους, την Edurne (Leonor Watling) και τον Julián (Hugo Silva) – επιχειρηματικούς εταίρους και πρώην συζύγους που, περνώντας και οι δύο από κρίση μέσης ηλικίας – αποφασίζουν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους και να ανοίξουν ένα εστιατόριο, το οποίο διευθύνει ο Franky (Luis Bermejo). Σύντομα γίνεται το αγαπημένο του Boris (Anton Yakovlev) και έτσι οι χαρακτήρες μπλέκονται σε μια σχέση με τη ρωσική μαφία στη Μαδρίτη.

Ο 2ος κύκλος της σειράς, σε παραγωγή Movistar+ σε συνεργασία με την Globomedia (The Mediapro Studio) – δύο από τις μεγαλύτερες ισπανικές εταιρείες παραγωγής, ξεκίνησε να προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Movistar+ στις 25 Φεβρουαρίου. Η σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια.

Δείτε το trailer της δεύτερης σεζόν του «Nasdrovia»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ