Παναγιώτης Βασιλάκος: Ο Αλέξης Παππάς είναι μαγκωμένος στο Bachelor

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε τον νέο κύκλο του Bachelor, όπως και την παρουσία του φίλου του, Αλέξη Παππά.

«Με είχε πάρει ο Αλέξης τηλέφωνο πριν πάει στο Bachelor. Είχαμε βρεθεί και με ρώτησε για την εμπειρία μου. Μετά το πρώτο γύρισμα, με πήρε πάλι τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

«Γνωριζόμαστε 10 με 11 χρόνια. Τον είχα παροτρύνει να μπει και του είπα να μην έχει αρνητικές και άσχημες σκέψεις, να το ζήσει. Βλέπω τον Αλέξη λίγο μαγκωμένο, δεν βλέπω τον πραγματικό του χαρακτήρα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο πρώην Bachelor.

Επίσης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για την απόφαση της Νικολέτας Τσομπανίδου να κρατήσει το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο, και σχολίασε ότι «καλά έκανε η Νικολέτα και κράτησε το μονόπετρο, μικρό κορίτσι είναι. Η αλήθεια είναι ότι η παραγωγή το αγόρασε, αλλά εγώ της το έδωσα. Είναι ένα δώρο που της αρέσει. Το δαχτυλίδι του Bachelor έχει να κάνει με όλες τις μνήμες και τις εμπειρίες. Η Νικολέτα προχώρησε πολύ γρήγορα στην προσωπική της ζωή, οπότε δεν υπήρχε λόγος να κρατήσουμε επαφές. Τα συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να της μιλήσω. Εγώ ήμουν με μια κοπέλα, αλλά δεν προχώρησε είναι η αλήθεια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ