Παναγιώτης Ψωμιάδης: Έφτασα τρεις φορές κοντά στον θάνατο το 2021

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε, την Παρασκευή (25/03), πως έφτασε τρεις φορές κοντά στον θάνατο μέσα στο 2021 αλλά ελάχιστοι από όσους ευεργέτησε, όπως επεσήμανε, του τηλεφώνησαν.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος που έχει διατελέσει βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, είπε σε σχετικές δηλώσεις του στον ALPHA: «Όλους όσους ευεργέτησα, στα δάχτυλα του ενός χεριού ελάχιστοι σήκωσαν το τηλέφωνο να μου πουν “τι κάνεις Παναγιώτη;” και “πώς είναι η υγεία σου;”. Δυστυχώς, έφτασα τρεις φορές κοντά στο θάνατο το 2021».

Εν συνεχεία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό βαριάς μορφής και γλίτωσε στο παρά πέντε από δύο τροχαία ατυχήματα που είχε.

Χαρακτηριστικά, ο άλλοτε περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε: «Πέρασα κορονοϊό βαρύ στο νοσοκομείο, χτύπησα με το μηχανάκι κι είχα τέσσερα πλευρά σπασμένα και ήμουν μήνες κατάκοιτος και κάηκε το αμάξι μου εν κινήσει. Ευτυχώς προλάβαμε και πεταχτήκαμε έξω. Από κανέναν δεν χτύπησε το τηλέφωνο».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο ίδιος γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήσε πως ενεπλάκη στην πολιτική ζωή τόσο στη Βουλή όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Βέβαια, όπως τόνισε, στοχοποιήθηκε αρκετές φορές και συμπλήρωσε πως έχει μόνο μια καταδικαστική απόφαση επειδή μείωσε ένα πρόστιμο και άλλες επτά αθωωτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ