Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος κάνει κόλαση τη ζωή της Άννας – από που την κρατάει

Η στιγμή της κρίσης για τους ήρωες των «Παγιδευμένων» έφτασε. Η σύλληψη του Άγγελου, αντί να βάλει τέλος στην περιπέτεια, τροφοδοτεί με ακόμα περισσότερη καύσιμη ύλη τις διαμάχες στους κόλπους των οικογενειών Ροδίτη και Χατζή.

Ο άνθρωπος – κλειδί για τις νέες εξελίξεις είναι η Κλειώ, η φιλόδοξη δικηγόρος, αδελφή της Υβόννης, συζύγου του Αλέκου Χατζή. Η Κλειώ κατέχει όλα τα σκοτεινά μυστικά του μεγαλοδικηγόρου μπατζανάκη της με πρώτο και κύριο το γεγονός ότι δεν πήρε ποτέ πτυχίο. Το πτυχίο με το οποίο έκανε καριέρα είναι πλαστό και, αν αυτό έρθει στο φως, η σταδιοδρομία του έχει τελειώσει και μαζί κάνει φτερά οικογενειακή περιουσία.

Για να γλιτώσει από αυτή τη μοίρα, ο Αλέκος είναι ικανός για τα πάντα. Ακόμα και να σκοτώσει ο ίδιος τον γιο του, στον οποίο δεν έχει καμία αδυναμία.

Η Κλειώ αναλαμβάνει την δύσκολη αποστολή να γλιτώσει τον Άγγελο από βέβαιη καταδίκη εκβιάζοντας τους πάντες. Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος, ακόμη και ο Ανδρέας, λαμβάνουν απειλητικά ραβασάκια τα οποία μεταφέρει η δικηγόρος.

Από την Άννα ο Άγγελος ζητάει να δηλώσει δημόσια πως η αδελφή της ήταν ένας άνθρωπος χωρίς ηθικές αναστολές και, κατά συνέπεια, άξιζε αυτό που έπαθε. Σε αντίθετη περίπτωση θα παρουσιάσει αποδείξεις ότι η ανιψιά της η Λίνα, κόρη της Χρύσας και του Νίκου, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στους αγώνες κολύμβησης όπου παίρνει μέρος κάνοντας χρήση αναβολικών.

Κι αυτό είναι ένα μόνο στοιχείο που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο Άγγελος εναντίον της πρώην κολλητής φίλης του.

Το χειρότερο δε είναι πως τα στοιχεία με τα οποία τώρα την απειλεί του τα παρείχε η ίδια στις καθημερινές επαφές και συζητήσεις τους.

Ο Άγγελος είναι σαφής απέναντι στην Άννα. «Θα υποφέρεις» της λέει και ξεκαθαρίζει πως τα θύματα της μανίας του θα είναι οι άνθρωποι που εκείνη αγαπάει περισσότερο.

Παγιδευμένοι: Η κατάρα του Άγγελου γίνεται πραγματικότητα

Ο Άγγελος δεν θα μπορέσει να φέρει σε πέρας το πρώτο μέρος του σχεδίου του. Η υγεία του θα επιδεινωθεί στη φυλακή και θα κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, ο προφυλακισμένος φονιάς της Μυρτώς θα πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης κατά την επιστροφή του στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατούνταν.

Ο θάνατος τους Άγγελου οδηγεί μοιραία σε ανθρωποκυνηγητό και νέα αστυνομική έρευνα. Ποιος ήθελε να δει νεκρό τον νεαρό;

Η πυξίδα δείχνει στην κατεύθυνση της Άννας, που οδηγείται άρον άρον στο κρατητήριο χωρίς επαρκείς αποδείξεις, με βασικό επιβαρυντικό στοιχείο το γεγονός ότι ο Άγγελος έβαψε τα χέρια του με το αίμα της αδελφής της.

Κακόβουλο αστείο της τύχης ή υπολογισμένη πράξη αντεκδίκησης από τον Άγγελο;

https://www.instagram.com/reel/Ck5U93LIHfb/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ