Ορφέας Αυγουστίδης: Δε θα μπορούσα να ερωτευτώ κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τον ρόλο του Αστέρη και το τι θα δούμε το επόμενο διάστημα στον «Σασμό».

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε την Κυριακή στο τηλεοπτικό «σπίτι» της στον Alpha τον Ορφέα Αυγουστίδη ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του στον «Σασμό», την σειρά που κέρδισε τις καρδιές των Ελλήνων την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Μιλώντας για τον Αστέρη, τον μικρότερο γιο της Καλλιόπης που αφήνεται να παρασυρθεί σε ένα παράφορο πάθος με την Αργυρώ, ο ηθοποιός είπε: «Είναι ρεαλιστική η θέση του Αστέρη απέναντι σε αυτά τα παλιά πράγματα της Κρήτης, αυτής της βαριάς και σκοτεινής παράδοσης, της έχθρας κι αυτού του χρέους που έχουν οι άνθρωποι που στο παρελθόν οι οικογένειές τους είχαν αυτά τα θέματα. Κι αυτό μου αρέσει και με γοητεύει στον Αστέρη».

Και έκανε μία αποκάλυψη. «Τις επόμενες εβδομάδες θα χάσουμε κάποιους ήρωες. Είναι μια σκληρή σειρά και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Όμως ξεκαθάρισε ότι οι ομοιότητές του με τον Αστέρη είναι λίγες.
«Ο τρόπος που χειρίζεται, γενικότερα, τα πράγματα ο Αστέρης, η σχέση με τη μητέρα του, με τον αδελφό του, με τις γυναίκες, φυσικά έχει μεγάλη απόσταση από αυτό που είμαι εγώ. Κι αυτό είναι το ενδιαφέρον» εξήγησε.

Και διευκρίνισε: «Έχεις έναν άνθρωπο ο οποίος κάνει μια τελείως διαφορετική, μια άτσαλη διαδρομή και θα δυσκολεύεται συνεχώς. Ενώ η απάντηση είναι μπροστά του, ο Αστέρης, επειδή έχει αυτή τη σύγκρουση, κι επειδή δεν μπορείς παραβλέψεις ότι είναι γιος της Καλλιόπης, είναι γιος αυτής της μάνας, η οποία αυτή τον μεγάλωσε, όλο αυτό τον δυσκολεύει. Αν ήταν διαφορετικός, μπορεί να τελείωναν τα πράγματα στο έβδομο επεισόδιο».

Όσο για τον παρορμητικό τρόπο με τον οποίο ο Αστέρης υπέκυψε στην γοητεία της Αργυρώς, ο Ορφέας εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο. «Δε θα μπορούσα να ερωτευτώ κεραυνοβόλα, όπως ο Αστέρης. Ειδικά στην ηλικία μου δεν θα μπορούσε να χωρέσει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε συναισθηματικά να είναι 27 – 28. Υπάρχουν κάποια πράγματα που λες “τα παίζω”, ένας άνθρωπος που είναι συναισθηματικά λίγο ανώριμος, λιγότερο ψημένος, κάπως στον αέρα. Υπάρχουν άλλα που φαίνονται από τις επιλογές του στο σενάριο. Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που θα ωριμάσει με δύσκολο τρόπο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ