Ορέστης Χαλκιάς: Δεν ξέρω αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο στον δεύτερο κύκλο του Maestro

Ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τις σπουδές του και για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Maestro.

Ο ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε ο πολύ καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στη σειρά Maestro, Γιώργος Μπένος. Ο Γιώργος Μπένος ήταν και η έκπληξη που του επεφύλασσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για το παιχνίδι του Night Out, στις οποίες απάντησε με πολύ χιούμορ.

Μάλιστα όπως είπε στον παρουσιαστή πήραν μαζί τους ρόλους τους στη σειρά όταν ο Αντίνοος Αλμπάνης τους είδε μαζί κι έστειλε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μια φωτογραφία τους. Γιατί ήξερε πως έψαχνε δυο αγόρια για τους ρόλους του Αντώνη και του Σπύρου, οι οποίοι είναι το gay ζευγάρι της σειράς. Ακολούθησε το follow και το μήνυμα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Instagram, για να δώσουν λίγο αργότερα τα χέρια για τη συνεργασία τους.

Οι δυο τους μίλησαν από κοινού για τους ρόλους τους στη σειρά Maestro και το πρώτο φιλί που αντάλλαξαν. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπένος: «Από το περιβάλλον ήταν θετικές οι αντιδράσεις για αυτή τη σκηνή. Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες; Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα σάιτ που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω», πρόσθεσε.

Για να συνεχίσει ο Ορέστης Χαλκιάς πως: «Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει. Μου έστειλε μήνυμα ένα παλικάρι που ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν μου είπε ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out! «Για λίγο δεν το έκανα αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία σε άλλη σκηνή» μου έγραψε», δηλώνοντας ικανοποιημένος που η δουλειά του βοήθησε κάποιον άλλον άνθρωπο.
Για την προβολή του Maestro στο Netflix, ο Ορέστης Χαλκιάς σχολίασε ότι: «Ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή. Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά».

Βέβαια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αλλά στο σημείο αυτό ο Ορέστης Χαλκιάς του απάντησε: «Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».

Ο Ορέστης Χαλκιάς έχει πάθος με τη μετεωρολογία και η εκπομπή του έδωσε τη δυνατότητα να εκφωνήσει ένα δελτίο καιρού μπροστά στην κάμερα με τις υποδείξεις του Γιάννη Καλλιάνου. Στη συνέχεια επιδόθηκε σε διάφορες μιμήσεις ζώων, των οποίων τις φωνές μπορεί να αποδώσει με ιδιαίτερη ακρίβεια. Ενώ στην κυριολεξία «τα έσπασε» τραγουδώντας Led Zeppelin.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ