Ο Παράδεισος των Κυριών – Spoiler: Ο Χρηστίδης λυγίζει υπό την απειλή μαχαιριού

Ο Χρηστίδης είναι αδίστακτος και έχει κάνει πολλά στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» του Alpha. Ένα από αυτά ήταν ο βιασμός της Μιράντας πριν από πολλά χρόνια. Που την άφησε δυστυχισμένη αφού έφερε στον κόσμο το παιδί του και της το πήρε με τη βία.

Κρατά πολλά μυστικά κρυμμένα που τα εκμεταλλεύεται ανάλογα με τη στιγμή και με το συμφέρον του. Αυτή τη φορά μπήκε ξανά με τη βία στη ζωή της Μιράντας και την εκβιάζει συστηματικά. Η κοπέλα είχε αναγκαστεί μετά από όσα έγιναν να αλλάξει ταυτότητα για να μπορέσει να ξεφύγει από αυτόν και να προχωρήσει τη ζωή της παρακάτω. Μόνο που ο εφιάλτης επέστρεψε γι’ αυτήν με την μορφή του Χρηστίδη και πάλι. Αυτή τη φορά όμως έχει σχέδιο για να την κλείσει στη φυλακή για πλαστοπροσωπία για να τη βγάλει από τη μέση. Η Μιράντα ξέρει πολλά για το παράνομο παρελθόν του και πρέπει να της κλείσει το στόμα. Η κοπέλα ζητά από τους γονείς της να παραβρεθούν στη δίκη για να τη βοηθήσουν να γλιτώσει τη φυλάκιση.

Αλλά ο πατέρας της αναλαμβάνει προσωπικά τον Χρηστίδη. Τον συναντά στο γραφείο του στο αστυνομικό τμήμα και τον απειλεί βάζοντάς του ένα μαχαίρι στον λαιμό. Του λέει πως αν ξαναπλησιάσει κι αν ξαναπειράξει τη Μιράντα, τότε θα τον σκοτώσει και το εννοεί. Ο Χρηστίδης παίρνει το μήνυμα και γλιτώνει από τα χέρια του μόνο όταν η Ματούλα μπαίνει στο γραφείο και παρακαλεί τον πατέρα της Μιράντας να τον αφήσει. Προς το παρόν ο Χρηστίδης θα καταφέρει να γλιτώσει. Αλλά το τέλος του πλησιάζει. Οι κινήσεις του δεν θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμη ατιμώρητες. Καθώς δεν είναι κανείς στο τμήμα διατεθιμένος να τον καλύψει όταν θα αποκαλυφθούν οι πράξεις του και οι παράνομες δοσοληψίες του. Το τέλος του Χρηστίδη πλησιάζει.

Το τελευταίο τρέιλερ της σειράς:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ